pettrolina -

Gratulere så mykje med dagen!

Først vil eg bare sei, for ein dag! Den har vert som forventa, utrulig digg! Satsa på at heile veka blir slik, da blir det topp! Men tilbake  til overskrita. Tre herlige menneskjer fyller år i dag:

Denne vakre jenta her fyller 16 år i dag, gratulere så mykje med dagen, min kjære dansepartner!♥Supersøte Tove Lill, gratulere så mykje med dagen du og le-vennen min♥Og til slutt min aller bestevenn! Eg håpar på det beste at du har hatt ein fin og bra dag, sjølv om vegen ikkje alltid går der vi vil. Men ein ting du må vete eg er her for deg og det veit du! Gratulere så mykje med dagen Kristian! du er super!♥

No fekk eg gratulert alle på bloggen også, håpar dei alle tre har hatt en super dag! :-)

Gratulere Åsleik!!

Kongen av ska vi danse, heia på deg fra dag 1! :-)

Morgen stund har gull i munn!

Wow, eg er meget imponert! Oppe så tidleg frøken? ehh, på tide å legge seg no!God natt folks! :*

 

Dagens lille inspirasjon.


we♥it.

Kva synst du om bildene?

Pettrolina..♥


Skulen går framfor datamarskina...

Heisann! ja, det er lenge sida eg har vert her og opptatert dokke. Men som Camilla sa, har vi hatt ein del prøver og tentamenar. Så det er grunnen. Skulen må gå framfor dataen! Sidan prøvene mine tell mykje meir no enn før, må eg bare jobbe på for å få gode nok karaktera slik eg kan komme inn på den linja eg ønsker, og den skulen eg vil gå på. Hard jobbing må til!

Men no er vi ferdig med dei verste tingene på skulen, så det roa seg ned. Bare prøve-eksamen, ein tentamen og nokre få prøver igjen før jul. Det skal bli så godt med juleferie! Eg har gleda meg så lenge til denne hærlige tida! Men tilbake til saken, eg vil takke alle som masar på meg om at eg må blogge. Det betyr jo at nokre vil forsette å følgje bloggen min, det er jo kos! men eg  slutta ikkje, så eg kjem tilbake no, og ska prøve å blogge vertfall litt :-)


i♥my friend!

 

Pettrolina.

 

:D

Heisann :D

 

Som dokke sikkert har skjønt så har Iselin hatt seg ei blogg pause.

Ho har hatt ei blogg pause fordi det har vert ein del tentamenar i det siste .

Men ho har lova meg at ho skal blogge snart :D Så vi får no bare vente i spenning .

 

I dag har eg vert ned med Tone Kakemonster :D vi har faktisk pynta pepperkakehus ♥ det nermar seg jo snart jul og 1 desember og heile pakka å eg gledar meg noke heilt utrulig mykje :DBilde er lånt i frå www.google.no

 

som sakt såg ikkje våra sånn ut våra var litt meir non stop og seigemannar på :D

 

Gledar du deg til jul ?

Brukar du og lage pepperkakehus ?

 

Camilla :)

Don't cry...Iselin

 

 

hits
DESIGN > REDIGER > MALER > innlegg:Don't cry... (pettrolina)