pettrolina -

Sunshine in Mogán


Your day be filled with sunshine, smiles, laughter and love.

 


A good laugh is sunshine in a house.
 


You could always make me laugh, you listened to my pain, you turned my nights into sunshine when my days had often been rain. I love you bro♥


You're a gift I will never throw away. Cleaning you from the dust, and keeping you under my sunshine.


Verdensbeste bror og den søteste jenta!♥

I dag tok vi turen til Mogán for å få med oss den sinnsyk fine solnedgangen. Bare se på bildene over, jeg er helt frelst. Tenk at jeg har tatt de bildene selv da, føler det bare fins slike magiske øyeblikk i film. Stemningen i mogán i dag var bare magisk. Er det noe jeg elsker så må det være solnegdang, det er jo så vakkert. Synd den varer bare få minutter før solen forsvinner ned i havet. Åhh, det er så fint å se på. Heldigvis knipset jeg mange fine bilder i dag som skal rett i album når jeg kommer hjem.  

-Iselin<3 

 

Bilder av gjengen

Jeg ville bare vise for en fin gjeng vi har reist med. Flotte mennesker!Nå er det stranda, vi skrives♥

-Iselin<3

If I had to choose between breathing and loving you, I would use my last breath to tell you I love you.

Er det noe vi burde bli flinkere til, så er det å sette pris på det små tingene i hverdagen. Å da mener jeg mye flinkere. Før jeg skulle reise til syden fikk jeg en pakke og ett hjemmelaget kort, fra en jente på åtte år. Hvor hun ønsket meg god tur og sa hun var så glad i meg. Er det noe som rører meg er det virkelig dette. At ei jente som nettopp fylt åtte år gjør noe slik, jeg tok til tårene jeg. At vi ikke er flinkere til å sette pris på små, enkle ting i hverdag er trist. Dagene blir så mye bedre om vi bare åpner øynene litt mer og fokuserer på det positive. Det handler å sette pris på hva du har, og ikke på hva du ikke har. Det er den lille tingen som teller. Bare ett smil, ett klapp på skuldra eller en sms om kan lyse opp dagen for andre. Det er ikke mye som skal til. Men hvorfor er vi så ufattelig dårlige på det? Her i Spania hilser man på alle, smiler til forbi passerende mennesker og ønsker dem en god dag. Dette er jo ren høfflighet, men hvorfor gjør man ikke sån i Norge? Jeg mener at en liten ting kan vel ikke skade. Jeg merker det selv, har jeg hatt en grå dag og noen gir meg så lite som ett smil, blir jeg så gla, og takknemmlig. Eller har jeg gjort det dårlig på en prøve, eller bare er dårlig humør, ingen ting er bedre enn en klem fra noen du er glad i. Jeg syns vi burde bli mye, mye flinkere til å både vise at man bryr seg og ikke minst, vise takknemlighet til andre. Ingen ting er bedre å komme hjem fra jobb, være med kjæresten. Ligge i armkroken hans og sove vedsiden av han. Sette pris på han, vis at du er glad i han. Det skal så lite til, men betyr likevell så utrolig mye! Det samme hos bestevenner, mødre, besteforeldre,brødre. Kom igjen folkens, det er så lite som skal til for å trekke på smilebåndet, det er jo så viktig! Laugh as much as you breathe and love as long as you live.♥

-Iselin <3

God made us best friends because he knew that our moms couldn't handle us as sisters

I dag kjørte vi Camilla og Ådne til flyplassen og skulle sende god folket hjem. Jeg syns alltid det er trist når folk drar jeg. De skulle bare være her en uke, men fy søren så fort dagene har godt. Alt har jo flydd forbi! Alt går så fort når man har det gøy. Det har jeg virkelig hatt denne uken. Camilla er bare hel skjønn, god-jente tvers gjennom. Vi har kost oss så mye her nede. Ledd til tåre, og skapt mange nye, gode minner. Gleder meg allerede til vi begge blir 18, for dette var deffinititv ikke siste gang jeg reiser på tur med denne jenta! God made us best friends because he knew that our moms couldn't handle us as sisters. Dette er virkelig ordtake som stemmer på punkt å prikke med oss. Vi har ett super godt forhold, noe vi har hatt hele livet og det blir bare bedre. Vi har knipset en del bilder, så når vi kommer hjem blir det fotoalbum! wee! Og vet dere hvem vi grillet oss med i dag? Bjarne fra DDE... for en hærlig latter på den mannen! Ler meg skakk i hjel!


Her skal vi tilbake det er vertfall sikkert! Rart vi koser oss?!


vi har faktisk vert på fjellet i 42 grader!


En ting må jeg få lov og si. Jeg har virkelig hatt en super uke med deg Camilla! Håpte på flystreik, men pokker heller. Vi tar en tur så snart vi fyller år. Du er en engel å ha med og gjør, god på alle måter. Håper flyturen hjem gikk fint og du ikke savner meg for mye. Love you bestevenn♥

Nå er broren og damen komt og skal være her den siste uken med oss. Det blir koslig! Naboene har byttet hotell og bor rett vedsiden av oss her. Så selskap har jeg vertfall! Håper på en like knall uke som denne. Da blir det bra! :-D (ps. jeg aner ikke hva som skjer med den store teksten midt i innlegget. Får de ikke bort heller!)

-Iselin<3

Noen bilder...

I går sjekket vi ut livet i Puerto Rico, det ble god middag, pub, dragshow, musikk, sang og dans. Jeg har seriøst ikke ledd så mye siden jeg kan huske! Stakkars Camilla måtte gjennom gå med det galne menna. Fy rakkeren så morsomt vi hadde det i går. Og dette var dag 1! Vi kom oss ikke ut døren før kl to i dag. Det sier vel sitt på hvor gøy dagen i går var. Vi har no fått nytt solen i noen timer også! Vi stor koser oss her og håper dere gjør det samme. I skrivende stund rumler både mage og bein. Vi glemmer helt å spise når vi har det så gøy. Det merkes når Camilla maser om mat. Så vi får skynte oss avgåde å finne noe lurt! Vi skrives senere!

Beklager lite oppdatering, for mer følg oss på instagram. iselinog og cambla23♥

-Iselin <3

Vi hilser


På resturang med fine folk!


Det var han i den grønne trusa som måtte gjennomgå i går. Stakkars!

Nå er det show og drinker som venter! Kos dere! 

Klem fra Iselin & Camilla <3

Det merkest at det er blondiner på tur..

Det merkes at det er blondier på tur. Herregud sier jeg bare. Dagen startet med at vi selfølgelig skulle være flinke jenter å smøre oss inn med solfaktor alt for høy. Joda vi smurte oss inn og fikk servert den beste frokosten på verandaen. Og videre på stranden, der klarte vi å sovne i varmen og solkrem hadde vi helt glemt.. Det vises at innsmørningen var latskap, og vi hadde glidd rett inni gjenen med rosapanter. Ikke nok med det, vi etter flere timer med soving måtte vi gjør noe gøy, så vi fann frem ballen og jeg presisterte å kaste ballen midt i hode på en spansk gutt. Hele gutte gjengen lo, mens han ble drit sur og kjeftet så jeg hadde lyst å grave med ned. Heldigvis på spansk, så jeg skjønte ikke bæret.

Jeg og Camilla er visst blitt kjent som de dumme jentene her nede. Etter toalett besøk, hadde vi smurt oss inn med såpe. Og ikke søren om vi klarte å få på den j*vla springen. Vi sto der seriøst i fem minutter og strevde med å skru på en vask!? Ikke søren om vi fikk det til noen av oss. Camilla kom med tanken om at vi kunne bare tørke av oss såpen, det enste som var å se var en luft tørker. Joda, vi trykte på knappen ante fred og ingen fare. Vi hadde såpe i håre, bikinien og alle plasser for å si det sån, alle som var på resturangen lo av oss. Drit flaue gikk vi fort ut, og hoppet i havet. Vi var så full i såpe at det seriøst skummet rundt oss og luktet blomster. Herregud så flaut. Ellers har vi hatt en super fin dag, med litt svidde rumper, lår og armer, klager vi ikke. Her er det 40 grader og full sol! 

Her må det være konkuranse om å ha kortest badebukse på gutta...Turn oppvisning på stranda slår ikke feil. Dauer og hvor dårlige vi er. Det var det tydligvis flere som gjor, etter så mange latterkuler vi satt i gang.

Avslutter soldagen med enda ett bad..


.

Se hvem vi fant her da! Naboene kom på besøk! Og foressten, hils på våre nye venner i bakgrunnen!

Nå er det kake og brus som venter! Vi blogges fininger!♥

- Iselin <3

Bading, soling, kortspill og jenteprat!

Hei igjen! Har problemer med og ikke få inn nettet på datan i leiligheten, så forløbi blogger vi fra resepsjonen. I morgen krysser vi fingrene for at dette blir fikset og alt får som det skal. Vi koser oss sånn! I det vii ankom hotelrommet kastet vi på oss bikinien og løp ned på stranda og for rett i havet. Er ikke ofte jeg bader frivillig, etter som jeg er skikklig pyse når det gjelder kulde. Her var jeg først uti, bare så det er sagt, hehe! Dagen har godt i bading, soling, kortspill, jenteprat og enda mer bading. Avsluttet dagen med bobblebad og middag i badekaret. Er ikke hver dag det skjer! Nå i skrivende stund har vi nettopp kommet til rett resepsjon, etter lenge gåing og leting. Annlegget her er bare vanvittig stort. Det må faktisk bare oppleves, Camilla er helt i skyene i hvert fall. Men får å få mest mulig ut av dagene skal vi komme oss på hotelrommet og finne sengen så fort som mulig nå. Kroppen skriker etter søvn. Vi har ikke fått sove verken i bil eller fly, så vidt. Så skal bli godt med litt søvn på øyet nå! God natt fininger!


Her ser dere deler av annlegget i mørket. Får jo ikke alt med på bilde engang.Håper alle har hatt en like fin dag som oss! ♥

-Iselin <3

Syden next!

Nå sitter to dødstrøtte høner og gomper i seg smågodt til frokost. Etter en trang 8 timers biltur, uten søvn, og strekking på diverse kroppsdeler, er vi klare for å forlate landet. Om en liten time letter flyet og hei varmere strøk, sol og sommer! Endelig er det ferie og vi er spenn klar for flere timer på stranda, shopping, paraplydrinker, utelivet, soling, og venninne kos♥ Det er ferie dere! To uker i Gran Canaria gjør godt nå, fy flate som vi gleder oss! Dette her skal bli så gøy! Har lovdt å oppdatere dere mens vi er der nede, så jeg får holde løfte så godt jeg kan! Nå i skrivende stund ser vi på en vakker soloppgang som lyser opp hele flyplassen, her i Oslo. Så fortvil ikke, været ser bra ut for dere som er hjemme også. Nå skal vi dra å finne oss noe skikklig mat og få noe næring i kroppen.

Håper alle dere der hjemme får en fin ferie og kos dere! Camilla hilser også! Så skrives vi♥

hits
DESIGN > REDIGER > MALER > innlegg:Syden next! (pettrolina)