pettrolina -

Skjerpings...

Heisann! Ja, jeg lever enda. Men ikke bloggen tydligvis. Den har jeg helt glemt! Beklager dere, menne blogging er ikke min sterke side for og si det sånn. Siden dere er så søte som maser om at jeg skal skjerpe meg, så er det vell bare en ting og gjør. Kan ikke love dere det beste, men litt blogging skal jeg nok klare, hehe! Det er ikke bare blogging som må skjerpes, merker jeg. Jeg er helt ute av skolen. Etter å ha vært syk en hel uke, er det mye som må hentes inn igjen. Fra i dag av skal jeg virkelig komme inni vanlige rutiner, gjelder også bloggingen.


Birgitte mi♥


Søteste Stinemor♥ Man kan trykt si at det er ikke bare meg som burde skjerpe meg. Hehe! Gjengen er så skolemotivert som man kan bli...
Men nå skal jeg for engang skyld opne boken å lese til prøve. De siste prøvene mine har vært skremmende dårlige. Så pugging skal jeg blir desidert flinkere til, bare ikke helt enda... Må jo utsette det litt til når jeg først er i gang.

Snakkes senere!

 

Høstferie

Ville bare minne dere på at dere må fortelle Iselin ka ho skal blogge om :) !


Så vil jeg fortelle henne det at jeg faktisk savna henne kjempe masse..

 Fortell meg. Hva dere skal gjøre i høstferien :) ? 

 

-Rebecca Bortne

Choose happiness

 
And I guess I never told you. I'm so happy that you're mine♥

 

........

Hei :)

no er det ei stund sida iselin har blogga -.- 

men ho seie at ho har ingen ting å blogge om så då tenkte eg at eg kunne sei at dokke kunne legge igjenn en komentar om tips på ka ho kan blogge om :) 

Tumblr_lsgxr3w37j1qmdi0lo1_500_large

http://weheartit.com/entry/15566067

-så legge igjen en komentar om ka du syns iselin skal blogge om :))

 

-Camilla <3

hits
DESIGN > REDIGER > MALER > innlegg:........ (pettrolina)