pettrolina -

Tina og Bettina the movie

I går tok jeg turen på Kino med Stine og Birgitte. Vi har seriøst gledet oss over en uke, til Tina og Bettina the movie. Vi elsker de, seriøst. Dårlige humor skal du lete lenge etter, og ganger du den med tre.. ja det sier seg selv. Vi alle tre syns filmen var drit morsom. Jeg lo når hele salen var still, syns det var så morsomt! Holdt på å skrekke, der vi satt! Filmen slo til all forventing, og jeg annbefaler virkelig den videre om du har like dårlighumor som oss! 

Etter vår mening er Bettina fin som dame! ler bare vi ser hu!

Dette er det galneste vi har sett, perfekte filmen å se om du er dårlig humør, du kan ikke anna en å le høyt!

 

Har du sett filmen?

Life is what happens to you while you're busy making other plans

Life is what happens to you while you're busy making other plans.

In life you need one thing to survive: The ability to realize shit happens. You step in it. Accept it, get over it and keep moving.

People nowadays rather see a pretty face than a pretty heart. Be as happy as possible.
 

Jeg har lagt min elsk på å redigere bilder og collage. Syns resultane er så fine. Elsker det!  Hva syns dere?

Hjemmelaget pizza og venninne kos!

I dag er jeg stolt av meg selv. Ja, jeg er det. Det er lov å skryte litt en sjelden gang. Jeg har nemmlig tatt i bruk mine ubruklige kokkekunskaper. Mine sjulte talenter kom nok engang frem, og ikke minst mine husmorstalenter som er godt gjømt. Hehe! Men ja tilbake til saken jeg har laget hjemmelaget pizza. Ikke at det er så super vansklig. Men når du har problem med å steke en grandiosa, det sier vell sitt om mine kjøkkenkunnskaper. Ubruklig rett og slett. Men denne gangen fikk jeg det faktisk bra til, med god hjelp fra Stine'bestiss. Resultatet vart overaskende bra, vi spiste oss mette og god begge to. Skal ikke se bort i fra at kokk blir mitt fremtidlige yrke. Kødda. Men en ting jeg må påpeke, jeg vasket alt opp for hånd. Som oftest er det mamma som tar seg av den saken. Men i dag var jeg bare søt. Føler meg riktig flink jeg, hehe! For å fullføre ordet flink er det vell bare å legge seg tidlig også, da er jeg flink da! Så god natt beste lesere♥
♥ God natt og sov godt da dere :*

New in...

... Jeg har helt glemt å vise dere alt nytt jeg har kjøpt. Begynner med en liten del jeg...♥ Hva syns dere?

My everyday

Så var det på'an igjen. En hektisk hverdag i vente. Etter en lang sommerferie er det egentlig ganske godt å få tilbake gamle rutiner. Begynne på nytt med nye krefter, nå nye mål, gjøre det beste, ta nye valg og gjøre ferdig ett skoleår til. Jeg ser frem til å lære nye ting, nå mine nye mål, få nye utfordringer, jobbe massevis, og ikke minst vokse som person. Selv om hverdagen er hektisk med tanke på lange skoledager, lekser og jobb klarer jeg meg bra. Og sån skal det forsette. Jeg har lært meg å se frem over, selv om ting kanskje ikke er så lett. Man må bare brette opp armene og stå på. Dette året har mye å by på. Og jeg er klar for å gjøre det beste ut av det. Jeg er klar for jobbhelger, jentekvelder, skole og alt igrunnen. Jeg er så klar for å fullføre utdanningen, jobbe og ikke minst leve livet. Jeg gler meg over det hver dag. Jeg er så motivert jeg kan bli. Hadde aldri trodd jeg skulle si dette. Men nå er det sakt, og nå må vi stå for det! Er dere klare for ett nytt, spennende skoleår?

- Iselin <3

F.R.I.E.N.D.S

F.R.I.E.N.D.S

Isn't it ironic?
We ignore the ones that adore us. Adore the ones who ignore us. Love the ones who hurt us. Hurt the one that love us.

 

Fight for you
Respect you
Involved you 
Encourage you
Need you
Deserve you
Save you

 ♥ True shit...

 

All you need is love....

Tumblr_lw1seh6wxc1r52doco1_500_large

Tumblr_m1avspsdi41qkaa8zo1_500_large

465497_296111940475869_100002311974981_658057_1323188329_o_large

Tumblr_m0na9tw7gt1r8h0rlo1_500_large

Tumblr_m323fbhl0q1r92bsmo1_500_large

Tumblr_m3ysdpyi6o1qhkcuho1_500_large

Tumblr_m43ivf6fuo1qhkcuho1_500_large

Tumblr_lidyfufrna1qauh7ao1_500_large

Tumblr_m4nw02unup1r2sb6go1_500_large

20120808-213008_large

Noe av det fineste i verden er så et ny forelsket par. Der glede, kjærlighet, smil, trygghet, stolthet oser ut til verden. Et kjærestepar er noe av det vakreste i verden. De deler så mye fint, stiller alltid opp og viser ekte ren kjærlighet. Det fineste blikkene blir vekslet, de fineste samtalene, smilene og den fineste stemmningen. Den gode stillheten som likevel er magisk. Å være forelsket er magiskt. Du lever i en verden på rosaskyer hvor alt er fint og sukkersøt! Få oppleve alt det fine, og det spesielle ved kjærligheten. Det er så fint, så trygt, så magisk rett og slett. Jeg bare elsker det! Og ikke minst elsker all positivite energien som sprer seg.

- Iselin <3

Today I choose happiness...

Hei alle fininger! Jeg vil bare takke dere, hvor søte dere er. Herlige lesere. Formen er ikke på topp om dagen. Så er hjemme og koser meg i mitt eget selskap. I dag har jeg brukt flere timer på badet. En lang varm dusj, hårkur og det hele. Sminket meg, og krøllet håret og hele pakka. Nå sitter jeg godt plassert ned i god stolen, tente stearinlys, godisskål på bordet og cola i glasset. Og ikke minst skal vi danse på skjermen. Seriøst, jeg elsker det programmet!
♥ Ha en fin kveld godinger!

The most beautiful woman is the one who's proud and comfortable just being herself.

Tumblr_m8sn6327zf1r4iqm5o1_500_large

584400-9-1346776984588_large

The most beautiful woman is the one who's proud and comfortable just being herself.

429545_258153250936728_1367799747_n_large

Friends know how to make you look beautiful. Best friends know how to make you feel beautiful.

Tumblr_lxuwpwlm2b1qkmvqio1_500_large_large

Tumblr_lp8v5jso031qb13q0o1_500_large

Life is a beautiful journey for all those who are willing to learn how to live and love.

We all have that one friend who will hang out with you only if she doesn't have a better alternative

Noe av det verste jeg vet, er venner som kommer til deg når de ikke har noe bedre å gjør. Når hennes venner er opptatt, eller hun ikke har en dritt å gjøre. Det er da hun først tar kontakt, om vi ikke skal finne på noe snart. Da plopper meldingene inn "Jeg savner deg sånn", "jeg er opptatt hver dag fram over, har nesten ikke tid", eller "har ikke hatt tid i hele sommer". Bullshit! Vi har hatt ferie i hele 2 måner,  det er hele 8 uker det. Og du har ikke hatt tid? Ærligtalt, tiden har vært der hele tiden.  Men du må snart begynne å prioritere. Jeg hater å være den som kommer nederst på prioriteringslisten. Likevel kaster jeg bort tiden på en venn som er bare sammen med meg, fordi hun ikke har bedre å finne på. Jeg hater å være den som alltid bøyer seg i støvet og er alt for "snill".

Jeg mener, har du savnet meg så mye, har du alltid tid. Jeg bruker heller tid på mine bestevenner som gler seg til å være med meg, som kommer på døra om jeg er syk bare for å snakke. Som finner på ting, om de har tid eller ikke. De lager seg tid. Det heter at man har tid til det man vil ha tid til. Å bruke energien sin på venner som alltid har deg nederst på prioriteringslisten, som alltid er en ekstra løsing, er i følge meg tull. Missforstå meg rett. Selfølgelig er det koslig å møte en gammel veninne. Men det er ikke alltid like koslig å være siste valget, er det vel? Nei, bruk tiden din på ekte venner, på de som virkelig bryr seg, som er glad i deg og elsker å bruke tid med deg! Det er de som virkelig kan kalles ekte venner, de er de du skal ta med dei videre i livet og sist men ikke minst de er de som virkelig betyr noe her i verden.


 

Tumblr_lu7bgvszqi1qfo8pto1_500_largeTumblr_m9qe1dabuy1rxevt5o1_500_large378296_461470597218496_1114616312_n_largeV_hs94aoczu_large

 

- Iselin<3

 

hits
DESIGN > REDIGER > MALER > innlegg:We all have that one friend who will hang out with you only if she doesn't have a better alternative (pettrolina)