pettrolina -

Vespa Love

Husker dere for noen uker siden, da jeg var på shopping og aldri hadde brukt så mye penger på en dag før? Jo, det stemmer. Jeg har nemmlig skaffet meg rosa vespa. Skal det være vespa, så må den vær rosa også. Den er så fin! Jeg er helt forelsket. Tenk, jeg har min helt egen vespa som jeg kan bruke når jeg vil, hvor jeg vil. Ikke minst komme meg til og fra alle plasser, uten å vær avhengig av andre folk. Ja, nå er jeg lykkelig! Alle jente-jenter har nok ett ønske om å få seg en sånn.


Se så fin!


Her er den fine prinsessa mi♥


Grunnen til at jeg ikke har fått tatt noen bilder av sykkelen før, er fordi den har vært i Polljen siden jeg fikk den. Jeg har vært på mopedkurs noen uker nå, og er ferdig med det. Eneste jeg har igjen nå er å opne teoriboken å lære meg alt. Så må jeg på Eid for å ta teori-prøven. Klarer jeg det, har jeg lappen i lomma. Og jeg er på farta hele tiden, hehe!


Beklager til naboene som må høre på meg og prinsessa mi heile tiden...

Jeg syns jeg har den fineste sykkelen her i strøket!♥ Greit Håvard, du kommer på nr.2 på lista!Ja, for dere som lurer så har jeg hjelm. Siden sykkelen sto i ro har jeg den ikke på meg. Men her er den:

Jeg hater ting jeg MÅ ha på hode, som sykkel hjelm, slalom hjelm, moped hjelm. Æsj, har aldri likt det! MEN jeg skjønner også at jeg må ha det. Uhell kan skje med alle.


Hver gang jeg starter motoren kommer nabogutten springene opp og vil være med på morroa. Hver gang han ser meg sier han at han er missundelig. Han har en gammel, svart, kjedlig sykkel sier han selv. Jeg syns det er like morro, hele tiden. Kan ikke annet enn å le av det bilde her! Blir ikke mer morro enn du lager selv. Det klarer vertfall vi fint.
Btw, beklager dårlige bilder. Så fort som regnet har stoppet skal jeg fikse noen bedre. Men siden det er så mange som har mast om å få se bilde, så for disse duge inn til videre.

  • Hva syns du om skuta mi?

Klar til plaskevær!


REGN♥


Retards...


Når jeg kom hjem i dag var jeg så heldig å få regnklær. Det er noe vi virkelig trenger her på vestlandet. Så det var på tide! Og nå som jeg skal ut å kjøre vespa stadig vekk, ja.. det sier seg selv, sola skinner ikke hver dag. Regn!♥ Tusen takk!


Regnklær minner meg sån om barnehagen! Vi måtte alltid ha på oss det for å få lov til å gå ut. Husket jeg hatet å gå i det, gikk heller med en stor, tjukk og varm dress.


Visste dere foresten at jeg og Stine har kjent hverandre siden barnehagen? Joda, jeg var den lille sjenerte jenta med helt hvitt hår. Stine var den gutte-galne med hestehale mitt på hue :-) Gode minner♥


Denne bonken med lekser ska vi kose oss med...


Neida, vi chiller på sofaen med digg. Det er fredag, alt er lov. Og her skal vi late oss til idol.


Beklager kjære naboer.... Men jeg klarer bare ikke å stoppe å le! Har det ALT for gøy!

  • Nå skal jeg kose meg! FIN fredag dere♥

Hjemmelaget pizza med god-jenta!

Hei♥ For en dag. Skoledagen var relativt grei, men en skoledag fra hal 9-4 er ikke kroppen min vandt med enda. Jeg er rimelig trøtt når dagen er ferdig. Men det positive var å få se godjenta si igjen! Hun som dro til Oslo uten meg. Huff! Men endelig er hun hjemme igjen. Dette måtte feires etter savn begge veier. Vi bestemte oss nemmlig for å lage hjemmelaget pizza. Jeg stekte kjøttdeig og skjærte opp grønsakene. Utrolig nok sitter alle fingrene på, forsatt helt uskadet. Hurra!

Mens vi ventet på at deigen skulle heve satt vi oss ned i sofakroken for å prate. Det gikk nøyaktig fem minutter før vi begge to var i djup søvn. Etter en time soving, ble vi vekt av pappa. Pizzaen stod på boret med tente stearinlys, brus og godsaker. Det er så kooos å vokne til sånt! Tusen takk pappa!♥ Ned på rommet mitt lagg der en gave til meg. En stor pose med bamsemoms, og noen utrolig varme og gode tøffler. Pappa har nemmlig vært i Amsterdam det siste dagene.


Disse stod der, hehe! Typisk suvenir der nede, holdt på å le meg ihjel! Myke tresko, vertfall!


Tanken var jo fin da! Gode, varme tøffler med ANTI skli under. Så mye som jeg sklir og faller overalt. Fra nå av skal jeg klare å holde meg på bena! Men fy søren så varme og gode de var, trur det må være de beste tøfflene jeg har hatt!


Måtte avslutte kvelden med en god kopp te. Jeg er utrolig trøtt fortiden. Er sikker på at jeg kunne sovet helt frem til juleferien om jeg bare la meg ned, slo av alt som heter data og mobiltelefon. Det har jeg planer om nå i vertfall.

 

  • Håper alle har hatt en fin dag! God natt! ;*

Nytt design!

Det var vell på tide! Jeg var så grådig lei av designe mitt. Måtte jeg klikke innom min egen blogg, ble jeg gal. Haha, så gale var det. Rett og slett dritt lei av det gamle. Jeg ville ha noe enkelt, men samtidig fint design. Jeg syns bloggen min ble mye finere og ikke minst enklere nå. Det gjor seg virkelig med en forandring! Eneste som mangler nå er en ny header. Men det kommer! Den jeg har nå får bare være inn til videre.


Mye, mye bedre!


Det tok sin tid, men det var det vært. Jeg er fornøgd.


Nå sitter jeg i sofakroken og leser motebladet Streetstyle, faktisk ganske spennende. Jeg må innom alle bloggene, i bladet. Altså mye bra!


Hehe, fint liv! Her går det i fra bytting fra nettblogger til blad og tv. Har du lest det bladet foresten?

  • Hva syns du om forandringen?

I miss how close we were.


# Kyss er et middel til å få mennesker så tett sammen at de ikke kan se hverandres feil♥

Søndags tips

Dagen begynnte ganske så brått. Ringeklokken ringte flere ganger før jeg reagerte. Men når jeg først reagerte skvatt jeg til og sprang ned og låste opp, i all hast sprang jeg opp igjen og paaang, der datt jeg visst ned hele trappa. Plutselig da gikk det opp for meg at jeg var våken. Heldigvis gikk det bra, haha snakk om klønhaud. Her etter skal jeg løpe i trapper med øynene opne, haha!

Men tilbake til overskriften. Søndager er kjent for å være dørkende kjedelige. Enten er det hangover, alene hjemme, kjæresten er opptatt, eller venninda er bort reist. Så da sitter du der og ikke aner hva du skal ta deg til med. Jo, den dagen hadde jeg. I stede for å sitte forann datan hele dagen, ville jeg gjøre noe kos. Noe Iselin ting. Så det ble hjemmespa. Jeg hoppet i badekaret, med både body scrub, hårkur og hele pakka. Lovely!♥


Grunnen til at vannet er grønt er grønt badesalt!


Fristet ikke dette?


Denne blå badekulen er magisk!


Den smuldrer opp slik og lager en hærlig lokt i hele rommet.


Alt vannet blir blå/grønt og lokter himmelsk!


I tillegg til godlokten innholder den olje som pleier kroppen, og ikke minst er bra for huden. Jeg sa den var magisk.


Jeg har lagt min elsk på sånne badekuler!♥

Her er alle produktene jeg brukte i dag. Syns de er hærlige alle sammen. Griner nesten av tanken på at de snart er tomme. Men det gjør vell ingen ting, betyr bare at jeg MÅ på shopping snarest, hehe!

Skal skrive litt mer om produktene.


Husker dere dette sette jeg kjøpte hos hudpleieren min? Jeg anbefaler det virkelig! Du får utrolig fin, glatt og ikke minst myk hud.


Denne shampoen er helt himmelsk, håret blir silkemykt etter på. Den lille flaska er hårkur fra the body shop. Sånne små flasker er jo helt geniale å ha med seg på tur. Er ikke denne jeg pleier å bruke, men jeg måtte prøve den også. Luktet kjempe godt, en blanding av sitron og pære.


Ser fort at the body shop er favoritten, hehe! Aner ikke hvor mange coconut body butter jeg har brukt... Er i vertfall veldig mange!

Nå sitter jeg her sofakroken i den fine rosa kosebuksa mi ren og pen. Dette har seriøst vært den beste søndagen på lenge. Var så utrolig deilig og bare ligge der med glo varmt vann og bare slappe helt av. Og ikke minst ha ''hjemmespa''. Følelsen etter på er helt hærlig og ikke minst all godlokta. Både håret og huda er siklemyk. Jeg annbefaler alle som har en kjedelig (søn)dag, til å gjør det samme. Virkelig vært det. Syns det er like hærlig vær gang jeg, hehe.

For å avslutte det hele måtte jeg ha litt mer kos. Så ble spotify, cola, oboy og tente stearinlys før sengetid.

  • Fristet dette?

Lykkelig


Å bli lykkelig ligger ikke i å eie mye, men å elske mye og håpe♥

Awake and miss youSkoleblogging!


To frøkner venter på bussen.


Formen er ikke på topp kan man si... Det er grunnen til lite blogging. Jeg har nemmlig vært syk, med full innfluensa. Men onsdager er lykkedagen. Den må oppleves uansett. Jeg skal også på mopedkurs i dag. Jeg gruer meg! Faktisk. Så lover jeg å komme med innkjøpene del 2 snarest mulig. Men nå måtte jeg bare innom å si hei, jeg lever. Hehe. Nå er det lekser så ut å brummme litt i regnet. Yeaah..


Heldigvis er jeg klar for høsten. Skal bli deilig å finne fram gode, varme, tjukke klær og ikke mist støvlene. Så mye som jeg fryser om dagen. Huff.

Men nå skal vi nerde litt. Snakkes om litt!

 

Sweet dreams...

I dag er en sån dag jeg bare vil krype under dynen å ligge der. Ligge der en måned, eller kanskje to. Det hadde vært deilig, sette alt på pause bare for en liten stund. Da kunne jeg slappet av, sove og bare drømme meg bort. Samle krefter. De kreftene jeg ikke har. Jeg kjenner på kroppen at jeg ikke er klar for noe skole, jeg vil helst vente litt til. Til jeg blir motivert og vil gjøre en god jobb. Arbeide hardt for noe jeg vil, noe jeg vil bli, noe jeg kan klare. Men akkurat nå har jeg ikke peiling. Jeg er så lite motivert, fordi jeg ikke vet hva jeg vil.

I dag begynnte vi skolen litt før hall 11. Tro det eller ei, så kom jeg forsent og valsende inn døren med frokost i hånden. Hehe, gamle vaner? yeeah, right! Når skolen var ferdig var jeg helt utslitt og stup trøtt så jeg sov like godt til 8 i kveld. Trenger jeg å si mer?

hits
DESIGN > REDIGER > MALER > innlegg:Sweet dreams... (pettrolina)