pettrolina -

Forandring fryder

Endelig. Var dritt lei av designet, trengte virkelig noe nytt. Syns resultate ble ganske fint jeg. Enkelt, men samtidig fint, passer jo nå når høster er på vei. Håper på mer inspirasjon nå, det gjør seg med noe nytt? eller? Alt jeg mangler nå er en enkel header, men det kommer etter hvert. Legger ved bilde av den søteste jenta! Bestevenn!♥

 

Nå skal jeg kose meg med kake og cola, det er jo helg! Vi skrives!

Kristiansand<3

Heisann! Nå sitter jeg i resepsjonen på verdensfineste hotel! Sølv, svart og lilla er fargene som går igjen. Åhhh, det er så fint her! Syns vi reiser avgårde allerede om ti minutter. Kunne nesten bodd her jeg, så fint her var. Men nå må jeg ta med meg alle shopping baggene og bagasjen videre. Vi skal nemmlig avgårde til Larvik, farrisbad og shoppe litt. Jeg stor koser meg! Hører at det er grise fint vær hjemme? Jeg unner dere de, kos dere på stranda og nyt de siste dagene!

Se så fint da!

Disse vil jeg sååå gjerne ha med meg hjem! Nydelige spør du meg!

Skjekk den lyskrona da, så fin!

Vil også gratulere verdensbeste bestefar med bursdagen idag! Kjempe glad i deg og håper du får en fin dag!<3

Ha en fin dag da dere!

-Iselin<3

Lykkeruuuus!!!!

Åhh, i dag er jeg så glad!!  I den siste tiden har jeg vært helt ute å kjøre, elendig form. Jeg var så redd for at det var dyr jeg reagerte på. Jeg har hatt angst i flere uker nå, gruet meg til dagen i dag. Takk gud. Alle prøver fine, alt bra. Jeg kan kose med både fulg, hund, og katt! Den følelsen kunne ikke blitt bedre. Jeg er så glad i dyr! Så nå er jeg så lettet, glad og bare smiler! Men jeg er nok allergisk, men heldigvis ikke mot dyr. Då hadde verdenen min rast sammen i tusen knas, seriøst. Så jeg klager overhode ikke nå. Alt er bra! Men jeg har ikke tid til å sitte her å tyte, jeg må komme meg i dusjen og pakke. Reiser om en time. I mellom tiden får jeg bestemors og bestefars gode pannekaker. Bestebrorer er også komt hjem, godt å se han igjen. Så nå kommer han på middag! Vi skrives fininger!♥
 Jeg vil også gratulere verdens kjekkeste gutt med bursdagen! Ørjanpusen, håper du får en fin dag. KLEM♥

Kveldskos

Siden torsdag har jeg bodd i huset til Stine'bestis, har nemmlig ikke vært med hun noe særlig i sommer siden vi begge er meget bussy jenter, hehe! Så i går lagde jeg middag til henne og avsluttet kvelden på verandaen med hjemmelaget eplekake som vi disket opp selv! Flinke som vi er. Det ble god jente prat, is, latter og virkelig kosekveld?

Eplekjekk?

Godt å vær med bestevennen igjen!??

Being happy doesn't mean that everything is perfect, it means that you've decided to look beyond the imperfections :-)

Jeg har ikke vært så glad på lenge. Jeg smiler fra øre til øre nå om dagen. Jeg har det så fint, så bra, er rett og slett lykkelig! Jeg har verdens søteste venner, og ikke minst verdensbeste gutt! Hverdag minner jeg meg selv på hvor heldig jeg er som har slike fantastiske mennersker i hverdagen min. Jeg er blitt flink å sette pris på det jeg har og ta vare på de ront meg. Det å sette pris på de små tingene i hverdagen som man ofte glemmer er noe av det viktigeste. Det er de små tingene som gjør alt så mye bedre.

Dagen i går var så fin. Solen strålte, gatene var fulle av sang og musikk. Vi grillet, spiste is og kake med kjæresten. koste oss virkelig. Så fikk jeg faktisk verdensbeste bursdagspresang i går. Heldig som jeg er! Siden jeg er på tur, får jeg verken sett Stine eller guttene. Så Stine kom bærende med sengeteppe sitt og jeg skjønte ikke bæret. Joda, inni der låg verdens fineste sparksykkel. En rosa! Åhh, jeg er forelsket! Folk kan bare le, det er jo drit morsomt. Har så mange gode barndomsminner, er gå gøy å mimre litt. Sist jeg sparket på sparksykkel datt jeg i en bakke som ikke er ti meter engang, jeg svimte av og fikk hjernerystelse, haha! Heldigvis har jeg verdensbeste storebrødre som passer godt på lisjesysta si.♥ Så det var vel på tide å lære seg å sykkle igjen. Det morsommeste jeg vet er å ta bikkja på stryre og la hun sprinke så fyker jeg etter. Ler meg skakk ihjel! Tusen takk verdensbeste venner. Skal ha den med på reisen jeg nå, til syden og alle veier! Her etter skal Petra få en pause og Magda skal brukes, mehe!


Fineste Magda♥


Happy girl! Det sies at det skal lite til for å glede meg... Stine kjøpe tilogmed såpeboble med vår kjære venn Ørjan på jobb. Små gleder, store gleder!


Heldig som jeg er får jeg taxi opp lange bakker. Latskap, lenge leve! 

Nå skal jeg dusje og lage middag til Stine er hjemme fra jobb. Vi skrives godt folk!♥

- Iselin <3

 

 

 

Verdensbeste mamma

I går hadde verdensbeste mamma bursdag! Hun koser seg på reise, og jeg fikk derfor ikke vært sammen med henne på dagen. Jeg håper du hadde en fantastisk fin dag mamma! Du fortener bare det beste. Vi skal ut på reise igjen neste uke, for å feire både hennes og min bursdag. Jeg har jo bursdag allerede nå på lørdag. Weee, gleder meg! Tenk at jeg blir hele 17år, rart å tenke på igrunnen. Husker jo første skoledag enda, nå er jeg jo ferdig med hele 11år på skolen. Det er litt sykt, tiden flyr jo! Tilbake til poenget. Syns mamma fortener ett eget innlegg på bloggen, bare fordi hun er verdensbeste, ikke minst søteste mamma. Vi har ett veldig godt forhold, ikke bare er hun en fantastik mamma, men en god venninne også. Hun er bare så søt, jeg er så glad for at det er hun som er mammaen min og ingen andre. Mamma, jeg håper du har det fint på tur og gleder meg til neste uke med reising, shopping og latter. Jeg er veldig glad i deg. Håper du har hatt en super bursdag selv om beste jenta di ikke var med, hihi! Love u, mamma♥Vi alle er glad i hun, tilogmed vennenne mine. Hehe, søta! ♥


Stoooooor klem fra Iselin<3

DU OM LIVET

DU.
kva hending i ditt liv har styrka deg mest som person?
Dei siste åra har bydd på mykje forandringar. Både til glede, men også forandringar som tek tid til å venne seg til. Men ut av det heile har eg vokst som person og lært ein heil del. Livet er ikkje alltid ein dans på rose. 

kva har vore ditt livs største eventyr så langt?
Forholdet eg har til Håvard. Gjennom det har eg lært meg sjølv å kjenne. Eg føler meg lykkelig, glad og trygg kvar dag. Eg er heldig som har ein slik godgutt! Vi har det verkeleg kjekt i lag og stor kosa oss. Å dele kvardagen med han, gjer bare alt beire. Eg unnar alle jente den kjensla!

kva eigenskap likar du minst hos deg sjølv?
Eg er skikkelig treig. Har eg ein avtale klokka 5, kjem eg ofte en både en og to timar forseint. Selfølgelig, det kjem heilt ann på situasjonen. Men ja, treig er eg! 

når har du det bra?
Eg har det bra når eg er med vennegjengen, musikk, film og eit glas iskaldt cola og godt humør!

kva får deg oftast til å gråta?
Kjensla av reddsel knyter seg fast i magen. 

kva ler du av?
Kjæresten min. Åhh, han kan være så hysterisk morsom. Av og til klare eg ikkje snakke med han eingong, bare ligg på golvet og ler så tårene sprutar og mascaraen renn. Bokstavlig talt. Han er gal til tide.trur du på noko?
Eg trur på kjærleik, vennskap, latter og glede. Tårer, reddsel og sorg. Ein blanding av alt dette, og vakre ord. 

når er du redd på ordentlig?
Når eg går i en ukjendt by aleine på natta, det er heilt mørk og alt du høyre er skrik, latter og bråk av fulle folk. 

kva låt skulle vera soundtrack til ditt liv?
Åh! No om dagen er kjører på, songen av Madcon og Timbuktu på topplista. Blir så glad av den songen. Syng med den stemmar eg har og dansar vilt. Samma kor eg er, den er bare så fengandes.

 

OM
om du fikk eta og drikka berre fem greier resten av ditt liv, kva skulle du velga da?
Coka Cola, freia melksjokolade, bestefar sine pannekake, bestemor sine nystekte bollar, og mammas nydligaste kylliggryte.

om du fekk ein overnaturlig kraft eller kunnskap, kva skulle du velga?
Då ville eg valgt å kunne fly. Sometimes I wish I was a bird, so I could fly over certain people and shit on their heads.

Tumblr_lvsip9k1oe1ql5qdho1_500_large

om du var ein matrett, ein farge og eit klesplass, kva skulle du vera da?
Bestemor og bestefars deilige grøt som nytast på den beste måten. Lillarosa, den fargen er så vakker. Ein fin sommerslig kjole, som får vere med på mykje morro.

om du skulle vera forelesar, kva skulle du forelesa i?
Noko spennande, for ungdom.

om du fekk velga heilt fritt, kva skulle vera utsikten fra huset din?
Ein fin velstelt hage, med ei lita mark full av vakre fargerike blomar, ein liten dam med fiska, og ein kvit, fin benk der eg kan sitte med nokon eg er glad i, ha god utsikt og ikkje minst ha sola skinnande på huset mitt dagen long. 

Tumblr_m36ztfyqfv1r3r46po1_500_large

om du var kjendis på turné, kva skulle du ønska å ha backstage?
Isbetar, coka cola, freia melkesjokolade og ei god venninde!

om du fekk ete middag med kven du ville i heile verda, kven skulle du velga da?
Eg ville tatt med meg mine gode storebrora. Vi har det så kjekt ilag, men vi bor på kvar sine plassa og så det er ikkje ofte vi alle er samla.

om du fekk gå tilbake i tid, til når skulle du reisa?
Eg ville reist til den tida ein dansa på borda, brukte kveldane på musikk, dans og tull! Til harry klede, fargerike gate og der alle er venna, samla av ein fargerik klatt med mykje morro.

  Tumblr_lpy0jpvy0s1qec3guo1_500_large 

SJU
komponer ein salat med sju ingrediensar:
Kinakål, agurk, mais, skinke, annanas, ost og krydder.

nemn sju greier som utgjer ein fantastisk sommardag:
Stor sol på ein skyfri himmel, en tempratur som gjer at at sommarkjolane kan brukast, solbrille, vennar, godstemning med sommarmusikk, iskrem, og eit stort glas med iskaldt cola.

kva er dine sju favorittplagg?
Det må være favoritt buksene mine fra Gina, dei vakre kjolane mine fra Nelly, den kvite, fine blusen min fra Monki, skinnskjørte mitt fra Zara, den fine skjorta mi, Nike jakka mi eg fikk hos pappa og skinnjakka mi.

om du fekk sju tusen å bruke i ein og samme butikk, kva butikk skulle du bruke dei i?
Eg ville brukt dei på nelly, eller på sko, eller kanskje på ei friis veske til?

om eg seier sju, kva tenkjer du på da?
Då tenkje eg på bror min. Når har er heime synge han alltid, har du sett per sju-spring danse. Kvar gong festa denne songen seg på hjerna.

kva gjer du helst på dagar du er sju-k?
Ligge strak ut på sofaen med dyna mi, eit glas cola, og gjerne ein freia melkesjokolade med dataen på fanget leser bloggar, ser på tv og i mellom tida duppar eg av i draumeland.

 Tumblr_lvl8bstfze1qmbqaho1_500_large

LIVET
kva eigenskap likar du minst hos andre?
Folk som syt og klagar for alt mulig. Herregud, er du missfornøgd med noko ikkje sitt der å syt, røys ræva di og gjer ein jobb. Negativitet plagar meg virkelig. Sjå no etter det positive, det er alltid noko positivt!

kva syns du dei fleste menneske skulle trenga meir av?
mot og livsglede.

favorittid på døgnet?
i 3-4 tida når skulen slutta... Kjem alltid eit ekstra smil fram då!

korleis vil du leva når du blir gammal?
Eg vil leve som ei lykkelig, smilandes dame, som ser lyst på det meste og gler meg over alt eg har fått oppleve. Eg vil være ei god bestemor, som ongane likar og vere med. Eg vil gje gode råd og vil alltid ha dørene opne for mine kjære. 

Tumblr_lubglyvnmi1qcfcxyo1_500_large

ditt drømmested akkurat no?
Gran Canaria. Varmare strøk. Sol og sommar. Paraplydrinkar, solslikking, sommarkjolen, utelivet. Kan knapt vente. Bare 59 dagar igjen til kofferten er klar og ei spent jente sitt på flyet og gler seg!

 

- Iselin <3

When boys...

Boys-couple-cute-girls-love-favim.com-320352_large

when boyswhenboys

249105423109670630_iuyfcctj_c_large

when boyswhen boys

Tumblr_m6szernqdn1r41313o1_500_large

597886-8-1342277520690_large

Tumblr_lzazshexcf1r41313o1_r1_500_large

UntitledBalance fille

Tumblr_lwvib7ezp61r41313o1_500_large

UntitledBalance fille

Tumblr_m0znie5ita1r41313o1_500_large

Balance filleThings to love ♥.

Boy-boys-couple-cute-girls-favim.com-322396_large

Z29281307_large

- we♥it <3

Be different...

I'm not miserable, but I'm not happy. I'm not strong, but I'm not weak. I'm not rude, but I'm not polite. I'm not popular, but I'm not a loner. I'm not sexy, but I'm not horrid. I'm not dumb, but I'm no genius. I'm not you, but I am me. Accept it.

 

Set.29707545.bqcdaaaaawodanbnaaaabc5vdxqkfm9urgdhvgrynejhaja1ehrobxjnrgcaaaacawqkaxgaaaaec2l6zq_large

Tumblr_lrt9223l2k1qi2f5lo1_500_large

Tumblr_m720azutev1r08qs8o1_500_large

- Iselin <3

hits
DESIGN > REDIGER > MALER > innlegg:Be different... (pettrolina)