pettrolina -

>Alt for mange av oss har himmelen full av ballonger med påskriften «Tenk om». Hvorfor tar vi ikke flere av dem ned?

Tom for energi...

Noe som jeg merker utrolig stor forskjell på fra ungdomskolen til vidergående er kroppen. På ungdomskolen sluttet vi klokken to hver dag. Nå på vidergående blir skoledagene lengre. Tre dager i uken slutter jeg klokken 4 på skolen. For meg er dette lange skoledager. I og med at vi har skoledata som alltid er på, tredve elever i klassen, og mer lekse. Er jeg helt  skutt når jeg kommer hjem. Har bare lyst å legge meg under dynen å sove resten av uken. Men dette kan jeg selvfølgelig ikke gjøre. Har mye arbeid som må gjøres.


Jeg vil såve...


Heldigvis er fins det lykkedager i uken. Som onsdager! Da er jeg ferdig klokken 12♥ Men det går ingen buss hjem før klokken to. Det er min offisielle leksedag. Etter leksene er ferdige koser jeg meg resten av dagen, med bare gøye ting. Hærlig!

Nå skal jeg faktisk på butikken å handle inn noen godsaker. Jeg skal ikke sovne på sofaen idag. I dag skal jeg legge med tidlig, i håp om at døgnrytmen og jeg skal bli venner igjen. Men nå skal jeg ha tv kos i sofakroken med mine to frøkner. Etterfulgt av Fransk og matte. FUN♥

 

  • Har du sliten etter lange skole dager?

Webcam dating
Så lite har vi å gjøre på om dagene. Leksene orker jeg ikke tenke på engang...

  • Have fun!

DEL 1 av Helgens fangst!

Eller heftige innkjøp som jeg kalte dem. Som det stakkars bankkorte mitt ikke er helt enig i. Fuu♥ Men her kommer altså helgens fangst. Og jeg beklager for stygge bilder. Men alle bildene vart tatt i en hast, for jeg måtte rekke butikken i Måløy og etter det måtte jeg ut å bile litt. Jaja, jeg er for lat til å ta nye.


Bukse og genser -  Bikbok


Rød jakke - Hm

 


Jeg måtte bare ha desse skona fra Dna
Jeg måtte bare ha den søte tavlen der også! Den er fra kremmerhuset og grå ugs selles på alle skobutikker!


Topp - Lindex


Jeg er helt forelsket i Reebok sko! Jeg BOR i sko fra det merke.


Herregud, rart jeg ble forelsket i skona fra sportsbutikken?


Kort trengings tights fra MX.Topp og kitty sokker fra Lindex. haha fine sokker? japp.

  • For engang skyld klarte jeg å legge ut innkjøpene mine til rett tid. Flink jente. Men hva syns du om innkjøpene?

Glemt bloggen sa du?

Hei♥ Beklager mitt fravær fra bloggen. Men i helgen har jeg ikke vært på data og har helt glemt bort bloggen. Jeg har virkelig kost meg! Fått slappet av og gjort bare Iselin ting. Japp, du tok ikke feil. Jeg har vært på shopping igjen. Shoppet mye fint. Jeg syns jeg har gjort noen heftige kupp! Men kortet mitt er dessverre ikke eni.. Det er svidd, ensomt og tomt. Jeg kan ærlig innrømme at jeg aldri i mitt liv har brukt så mye penger på en helg før. Men samma det, jeg lever bare engang uansett.

Iselin i farta, klar til shopping!


Trist når jeg tenker på korte mitt....                                           Herregud! Hva så, jeg har jo fått mye fint!

 

Nå har jeg planer om å rydde litt, så for engang skyld skal jeg klare å vise dere innkjøpene med engang. Jeg lover, de skal komme på bloggen i dag! Så fort som mulig faktisk.

Words fail...


Words fail.
Music speaks...

Jeg trenger noe nytt å lese på... Legg igjen bloggadressen din.

Jeg leser ganske få blogger, men de jeg leser er jeg innom flere ganger om dagen. Og når det ikke kommer noe nytt før neste dag, tar det ikke lange tiden før jeg tripper og ikke vet hva jeg ta med til. Som foreksempel nå. Jeg har lest alle bloggene jeg følger, leksen for denne uker er gjort og jeg aner ikke hva jeg skal finne på. Siden venninnen min er med hudpleier som jeg missunner hun på. Gidder jeg ikke bruke en kalori på å tenke på hun engang. Tulla.

Siden blogg motivasjonen min er ganske på bunn, kunne det ikke passe bedre med nye, fine, spennende blogger å lese! Da kommer både motivasjonen og inspirajonen tilbake. Så alt jeg ber om er at du legger igjen bloggadressen din, eller kanskje en bra blogg du følger fast? Jeg har ikke noen ting å gjør på før klokken 8 ikveld. Så kanskje DU får en ny leser!


Skjønner ikke hvor den brunfargen ble av...

 

  • Foresten! Er det noen som har lyst å lage ny header til meg? På tide å byttes ut etter 1års forhold med den gamle.Så bare gi med beskjed i kommentarfeltet! :-)

En lærerik dag med andre ord!

I dag har jeg vist mine skjulte talenter igjen. Som mine nærmeste vet, er jeg en elendig kokk. Jeg hører rett og slett ikke hjemme på kjøkkenet. Enten brenner jeg maten fast, svir den brun, glemmer at jeg lager mat, det koker over. Maten setter seg bom fast i panna. Eller klarer jeg alltid å miste pannen i gulvet og maten over hele kjøkkenet. Der har du meg! Jeg duger ikke til noe som har med kjøkkenet å gjøre... Rett og slett ubruklig på den fronten.

Men siden jeg er ofte alene fortiden, må jeg klare meg selv. Da må nye utfordringer prøves, mye feiling til og enda mer latter utbrudd. Men i dag var dagen mine skjulte talenter ville frem å vise seg. Både på kjøkkenet, romantikken, skolen, klærne, på veien og bak rattet. For første gang klarte jeg å lage middag til både Stine og pappa. Uten at noen ting gikk galt. Maten var utrolig god. Den ble slukt på en, to, tre av alle sammen. I tilegg til middag disket jeg opp med en kjempe god salat. Som vi selvfølgelig glemte å ta bilde av. Men flink pike var jeg i vertfall.


Lakseburger♥


Etter middag ble jeg så mett at jeg bare kabba på sofaen.. Ja, jeg har tullball i håret.


Og Stine bare åhhhh jeg er like mett...


Mens vi lå der og dabba koste vi oss med Hos Martin. Fun? uyeah.


Trenger ikke si noe om dette, før jeg får frem ett par smil og noen hysteriske latter brøl fra Henni, Love u! YOU MADE MY DAY 2! <3

Siden jeg ble 16år for noen dager siden, og feiret den i Bergen. Måtte jeg vente med å lærekjøre til vi kom hjem. Så i dag satte jeg meg bak førerrattet og tok styringen for første gang. Jeg syns det var grusomt morsomt hele greia. Men jeg vil og si at jeg var veldig flink. Bilen er like hel, jeg lever og mamma lever. Og null bulk.
Hey, Iselin har skjulte talenter bak rattet.

En stykk Iselin som er rimlig klar for å ta over taxi-rollen til mamma. Tommel opp. En stykk mamma som er veldig redd og gruer seg. Tommel ned. Ble noen høye latter utbrudd på oss begge! Men som hun sa selv: Du var faktisk utrolig flink Iselin! Jeg hadde forventet mye verre, mye, mye verre! Joa, mamma har troen på meg, hehe!♥

En lærerik dag med andre ord! Jeg har i vertfall fått vist frem hva jeg er god for. Haha, tulla!

I morgen er det fjelltur med skolen, så bør komme meg i seng. God natt! :*

Henni-mi fyller 17år!

I dag har god jenta mi bursdag. Den hærlige jenta fyller 17år i dag! Jeg syns det er helt sykt! Hun er min beste barndoms venn! Henriette og jeg har alltid vært bestevenninde siden jeg var født omtrent.Vi har hverandre uansett, og har opplevd mye både på godt og vodt. Vi har lært hverandre ting, gitt ett spark i ræva om det trengs, vært på mange fine turer ilag, blant annet Gran Canaria, Flø, Bergen, Mallorca og andre små turer som Silda og Stryn. Jeg har hatt så mange fine minner med hun og flere skal det bli! Og selv om vi ikke har vært så mye sammen i det siste pga, skule, jobb, og div. hobbyer så vet vi at vennskapet er like godt uansett. Jeg er utrolig glad i deg Henriette og håper du har hatt en kjempe fin dag! Så gleder jeg meg mye til å feire med deg!♥


Vennskap - bare jeg ser ordet på trykk, blir hjertet varmt♥Takk for smil og gode stunder, millioner små sekunder.Se så nydlig denne jenta er! Bestevenn, ilu!♥


Gratulere så mye med dagen Henriette! Jeg setter utrolig stor pris på vennskapet vårt og deg seff!♥

Ps. jeg finner faktisk ingen gamle bilde av oss to Henriette. Så dette MÅ gjøres noe med. Ja, jeg hinter til mange d8 framover nå!

  • Gratuler den skjønne jenta med dagen!♥

Outfit 21. August

Rekker å slenge ut dagens outfit før jeg stikker på kino. Skal se den norske filmen meg , for faen. Noen som har sett den? Håper den er bra. Jaja, her er dagens outfit:


Lillabuske: Veromoda.


Genser: B.young (?)

Sjerf og øredobber: Henni-mi♥

Tror dere jeg rakk å legge det ut før jeg for? Neida! Men her var i vertfall gårsdagens outfit. Outfit'en for i dag får komme senere :-) Nå er det lekser! Snakkes om litt!

hits
DESIGN > REDIGER > MALER > innlegg:Outfit 21. August (pettrolina)