pettrolina -

To hærlige uker er over.

Nå kom jeg nettopp inn døren til den fine leigheten jeg har vært i to uker nå. Her har jeg kost meg, shoppet, badet, vært med på utelivet, fester, grillet meg på stranda og bare nytt dagene. De to ukene har godt rimlig fort. Føler jeg kom for tre dager siden. Men på samme tid føler jeg at jeg har vært her i evigheter. Jeg har fått opplevd mye på desse dagene. Minner for livet kalles det. Noe jeg i vertfall kommer til å savne er drag fyrene. De var bare konge! Annlegget jeg er på er utrolig fint. Det er kåret til fineste annlegget i Europa for  7. gang nå eller noe sont? Det sier vell sitt, fint er det vertfall.

Nå må jeg pakke kofferten, gjøre meg klar til sengen. Fordi vi må være ute av hotellet kl 10. Da vender vi nesen hjemover til kalde Norge. Men jeg klager ikke, for jeg er der bare fire dager før jeg er på flyttefot igjen. Men det kan jeg fortelle om senere. Hadde ikke trodd jeg skulle si dette, men jeg gler meg til å komme hjem igjen. Til gullene mine og mine kjære brorer. Ser virklig frem til en ukes tur med de kjekke karene! Men nå må jeg gå, kofferten pakker seg ikke selv :(

 
Blogging på g!


1 stykk trøtt Iselin.God natt alle sammen♥

Siste kvelden

Siden dette er siste kvelden på Gran canaria måtte vi ut å spise ett hærlig måltid.Vi drog på samme sted som første dagen da vi kom. Men denne gangen ble det ikke måltid for en hel ku. Det ble ett perfekt måltid til Føken Gjørsvik, som ble stapp mett. Etter deilig mat ble det taxi hjem, pakkingen venter. Huff, det er leit.


Her snakker vi om solbrent tryne! Rosa <3 Glemte foresten å ta outfit bilder til dere. La gå.


Cola er min stor favoritt overalt.

Dagens middag:

Barne meny: Liten pizza + pomfri. Pizzaen var faktisk utrolig god!


Bon appetit ;)


  • Hva har du gjort på ikveld?

 

Utelivet er knall

I går var tidenes kveld! Jeg har ikke hatt en så bra kveld på lenge. Utelivet her nede er helt rått. Etter en god middag ble det jammen Drag show på meg for tredje gang. Fy flate, jeg elsker de gutta♥! Lo så mye at verken meg eller mamma hadde så vidt sminke igjen. Når konge showet var ferdig ble det på danse pub. Hele gjengen danset. Og med det mener jeg både gamle og unge, dame og menn. Til og med en prest tok det fult ut og danset som en galning. Men de som var desidert værst var de gamle damene. Ettervert som vi ble lei av de damene gikk vi videre til neste stopp. Nemmlig hippie music klubben. For å toppe kvelden før vi vendet nesen hjem over tok vi turen innom den fest plassen. Det var seriøst sykeste jeg har sett! Ja, vi kom oss ikke hjem før kl fire i natt. Tenker...det sier vell sitt.

Bestevennene mine! åhh som jeg elsker de!♥


Jeg kommer til å savne de.
Vakre bruda.


Lollipop lollipop.

Beklager dårlige bilder. Men sånn går det når fotografen har nytt kamra, og jeg ler meg ihjel.

  • Liker du utelivet på kveldene?

Fjelltur før frokost..

Det ble en tidlig morgen på meg i dag. Jeg var utrolig trøtt i trynet, men hev på meg joggeskona like vel og tok meg en lang fjelltur på 2.5 timer. Før frokost. Det var igrunnen veldig deilig. Sola skinte, det var varmt og fint. Eneste var bare at jeg var trøtt ettersom jeg spillte angry birds hele natt. Og neida, jeg er ikke hektet, er umulig å bli hektet på ett sånt spill. Nå har jeg nettopp spist en deilig frokost, og skal løpe ned på stranden og grille meg i noen timer. Jeg har to dager igjen her, og må bruke de maksimalt! Nyte fine være mens jeg kan. Hiver inn noen bilder fra turen.

 


Den brune-grå byggningen er der vi har vært i to uker nå.
Meg og annlegget i bakgrunnen.Gresskar plantasje, lagt oppi hut i heite. Rareste jeg har sett.


Og der oppe bor folk. Guda meg.


Kaktusene var langt over hode på meg. Sykt!


Her oppe så vi 14-15 hunder som løp rundt om hele området på bilde. Var på hare-jakt. Dette var også sykt.Vi ble så fasinert av hvor høye og rare aktuser kan bli...


Fine, reine sko♥


Bilde i fart.
H♥

(Dette innlegge skulle postest i 28.juli, om morningen. Men hele dataen klikka, så jeg løp på stranda)

Noe nytt måtte til...

I dag var ikke den normale dagen her nede. Stå opp tidlig, ned på stranda, bade og sole seg. Jeg var ganske lei av stranda, og det samme oppgjen og oppgjen. Bestemte meg derfor å gjøre noe helt annet. Jeg sov litt lengre i dag. Fordi jeg sov så dårlig i natt. Våknet hver time og fikk ikke såve. Difor var det deilig å sove litt ut på. Når frokosten var spist tok jeg på meg klærne og gikk. Jeg gikk i flere timer. Rondt om, ned i fjøresteinene, på kaiene, hjerteøya, hilste på mange nye mennesker og badet. Det var veldig deilig å få koble av litt og bare være for seg selv i sin egen verden. Det trengtes for å si det sån.


Her er den søte øya som jeg har vært på i mange timer i dag. Truffer blandt annet svarte og røde krabber og 4 store firfirsler. Ett nydlig brudepar og kjekke folk.


Dårlig forsøk på å ta bilde av krabbene med mobil. Ser dere en?Så fint!


Her var det mangen som badet.

Nå har jeg nettopp tatt ett deilig, varmt bad og sitter på verandaen med ansiktsmaske. Hva gjør du på?

 

Too long

God morgen

Ok, det ble ikke like tidlig som jeg hadde planglagt. Sovegurina elsker visst å sove lenge uansett hvor hun er. Ikke at dette var så lenge, men lenge nok med tanke på at jeg er i syden. Nå skal jeg hive på meg bikinien og løpe ned på stranden. Der skal jeg ligge i timesvis å grille meg. Måtte bare stikke innom for og si hei og hade!


Morgen trøtt tryne.


Visst jeg er kjapp nok nå, rekker jeg å spille! Hade så lenge!

  • Ha en fin dag! :-)
Kveldens outfit


Krøllene fra krølltang. Tulla.


T.skjorte som jeg viste dere i går. Sko fra markedet.


Shorts fra sisters p.

God natt søtinger! Jeg har planer om å stå grise tidlig opp i morgen for å sove noen timer på stranda og grille meg.
Og viss mine to kjære ser dette, så vil jeg ønske dere en god tur til syden, kos dere mye! Jeg savner både Stine og Håvard veldig! Gler meg til å se snuppa og godgutten igjen om 2uker!♥ Nå må jeg sove. God natt!

  • Hva er din mening om antrekket?

Bilder av kvelden

Etter ett hærlig varmt bad i dag var det på med krølltangen og på med klærne i en susende fart. Klokken var allerede blitt mye. Skulle vi få noe utav kvelden måtte vi skynte oss. Ja, jeg er treg, jeg vet det. Av en lannen grunn klarer jeg aldri holde tiden. Jaja, kom oss ut i dag også. Fikk sett en stor fin solnedgang, men den var over på en, to, tre. Skjønte ikke hvor solen ble av... Etter det drog vi på kinaresturant. Maten var no helt ok. Jeg er kresen, så liker ganske lite. Men folkene var vertfall kjempe hygglige. Som avsluttning måtte jeg på show. Noe action møtte inn, og latter måtte ut. Ble visst Drag show på meg i dag også. Det så kallte transeshowet. Fy søren for noen gutter! Syke å danse!


solnedgang fra fjellet, tatt i bilen i fart. Haha, dårlig.


Yellow submarine.
Lady gagga


Syke hofte bevegelser på den mannen der!

 

  • Har dere hatt en fin kveld?

En ny dag på stranda.

Jeg må bare begynnde med å takke for kommentarene og til dere som leser bloggen. Tusen takk, dere er søte! Jeg beklager at jeg er så dårlig på å svare dere. Men nette her nede er heilt fucka rett og slett. Tolmodigheten min rekker ikke til. Det sier vell sitt med bloggingen min, hehe! Men når jeg kommer hjem blir det bedre. Nok om det.

Nå er jeg nettopp kommet opp fra stranda. Latet meg der nede siden 12 i dag. Dvs. frøkna har sovet mye, hver gang hun voknet var hele henne dekket av sand. Da var det å springe rett ut i havet og legge seg opp igjen på solsengen. Dette er det jeg har gjort hele dag. Hehe! Foresten. Jeg møtte verdens søteste prinsesse i dag. En liten jente på ca.1 år kom bort til meg og ville gi meg en klem. Aww, søteste jenta jeg har sett!♥ Men nå har jeg planer om å hoppe i badekaret og stelle meg. Skal nemmlig ut i kveld. Så jeg gleder meg! :-)


Nå skal jeg ta meg ett varmt og deilig bad. Så snakkes vi! ;*

 

  • Hva skal dere i kveld ? :-)
    
hits
DESIGN > REDIGER > MALER > innlegg:En ny dag på stranda. (pettrolina)