pettrolina -

Live your life

Tumblr_m4bharg3zl1qjzvcco1_500_large

I've been walked on, used, forgotten and I don't regret one moment of it because in those moments, I've learned a lot. I'ved learned who I can trust and can't. I've learned the meaning of friendship. I've learned how to tell when people are lying and when they're sincere. I've learned how to be a teenager, and how to grow up when I need to. I've been to hell and back a few times, and I won't ever take what I have for granted. This is life, live it one day at a time. You never know how many days you've got left.

Tumblr_leiw6lsybd1qe0os0o1_500_large

Life is short, live it. Love is strange, grab it. Anger is bad, dump it. Fear is awful, face it. Memories are sweet, Enjoy them.

Tumblr_m4wg5yutik1rw4vnqo1_500_large

- Iselin <3

2 Things

 

Tumblr_lgauvavkep1qa4th6o1_500_large_131710705_large

Tumblr_lmu1h4b7zo1qgajuco1_500_large

Z218673798_large

 

Liten motivasjon

Tragiskt å måtte sitte inne å lese til prøver på slike fine dager. Skulle gjerne vært ute å luftet min kjære Petra! Men det får vi ta igjen når varmen kommer. I skrivendestund sitter jeg faktisk her sammen med Stine med teppe, og ovnen på fult. Ja, vi fryser som om det skulle vært januar! Og like trøtte er vi også. Stine klarte og sovne i samfunnsfagboken for femte gang nå? Og svaret jeg får når jeg vekker henne er: -Eg mysta bare en drue.. så søver hun søtt igjen, søta!

 

Som en liten motivasjon til å bli ferdig med pensom lagde jeg cookies med fult av fargerike smartiser. Noe hun elsker! Då ble det effektivt pugging og vi kan bare kose oss resten av dagen med annet skolearbeid.


De var faktisk drit god!


Skolemotivert.


brb, back to work!

Ha forsatt en fin dag! 

- Iselin<3

Every night I thank God for giving me you

Tenk å ha en som får deg til å smile hver dag. Tenk å ha en som får frem det beste i deg. Tenk å ha en som gir deg sommerfugler i magen. Tenk å ha en som bare er snill og grei. Tenk å ha en gir det beste klemmene. Tenk å ha en som alltid stiller opp. Tenk å ha en som ser du ikke har det bra, uten å måtte si noe. Tenk å ha en som vil deg alt godt. Tenk å ha en som betyr alt for deg. Tenk å ha en som er stolt av deg. Tenk å ha en som har det vakreste smilet. Tenk å ha en som vil ha deg med på alt, blant familie og venner.Tenk å ha en som lager middag til deg, fordi han har lyst. Tenk å ha en som har verdensbeste personlighet. Tenk å ha en som alltid får deg i godt humør. Tenk å ha en som kaller deg fin selv på de dagene du er på ditt værste. Tenk å ha en som lyser opp hverdagen din. Tenk å ha en som elsker og se jentefilmer sammen med deg. Tenk å ha en som henter Coca cola til deg, bare fordi han vet du elsker det. Tenk å ha en som du kan fortelle alt du har på hjerte til. Tenk å ha en som får deg til å le til du får vondt i magen. Tenk å ha en som får tårene til å trille av glede. Tenk å ha en som holder deg godt inntil seg slik man kan høre hjerteslagene mot huden. Tenk å ha en som vil leide deg i hånden hvor enn du går. Tenk å ha en som har samme musikk smak som deg. Tenk å ha en som sender melding bare for å fortelle hvor glad han er i deg. Tenk å ha en som alltid hører på deg på dårlige dager. Tenk å ha en som vasker Petra gullende rein. Tenk å ha en som passer undulaten din når du er ute på reiser. Tenk å ha en som alltid står der med opne armer. Tenk å ha en som gir så mye positivitet i livet ditt. Tenk å ha en du gleder deg til å dele livet sammen med. Tenk å ha en som du har de fineste minnene sammen med. Tenk å ha en så hærlig kjærest som deg, Håvard! Jeg elsker deg♥

Skjønningen her hadde bursdag i går!Og i dag smiler han som aldri før og fyker rundt på lettsykklen sin♥

Jeg unner han alt godt, håper han har hatt en fin dag og får noen fantastiske dager framover.

Love you!♥

10 Ting om meg selv.

Dag 20.

♥ Jeg har alltid hatt en jentedrøm om å eige en rosa vespa og en liten søt valp!

♥ Jeg elsker å shoppe. Hadde jeg hatt en konto som aldri gikk tom, er jeg sikker på jeg hadde bygd ett hus vedsiden av mitt eget bare for alle klærne, skona, veskene og det hele.

♥ Jeg er utrolig selskapsyk. Hater å være alene, føle meg ensom. Ofte jeg ringer Stine på netter, moringer og gudene vite når, men jeg må ha selskap hvor enn jeg er.

♥ Jeg elsker spontane ting! Turer, fester, reiser, dater, filmkvelder, jentekvelder, mor & datter dager! Spontane påfunn er noe av det beste jeg vet om! Når tårene triller og latteren gir krampe i magen, då kan jeg ikke få det bedre!

♥ Jeg må tilbringe dagene mine med 3 ting, min vakre bestevennine, min kjære Petra og selfølgelig verdensbeste kjærest! Dagen er ikke den samme uten!


Aww, jeg smelter!

♥ Jeg har alltid vært glad i små unger. Siden jeg er minst selv og ikke har noen småsøsken er det ofte jeg stjeler andre sine. De er jo så skjønne, og sprer så mye glede! 

♥ Jeg elsker følesen av mestring. Det og jobbe hardt for noe og få godt resultat! 

♥ Jeg elsker fart og spenning! Karuseller, båttur, motorsykkel kjøring, bilturer med musikk på anlegget og andrenalinkick, lykke!

♥ Jeg lever etter mange gode ord. Ett av mine favoritter er: Let go of those who bring you down and surround yourself with those who bring out the best in you.

♥ Jeg har lagt min elsk på shortser og kjoler nå fortiden. I skrivende stund sitter jeg i beste kjolen, fordi jeg har lyst. Er man jente er så man jente! ;)- Iselin <3

 

Et TV-program jeg er avhengig av.

Dag 19.

Jeg så på alt før, seriøst. Alt av drama, komedie, skrekk og gru. Tv var min bestevenn en periode, var vertfall ikke langt i fra. Men vi er ikke så gode venner nå, har ikke tid til hverandre rett og slett. Men tjue minutt hver dag klarer jeg å presse inn når den teiteste serien av alle kommer på tv nemmlig Hotel Cæsar. Jeg er helt avhengig av det programmet. Skulle ønske jeg ikke var det, men jeg må bare få det med meg så ofte som mulig, klarer ikke slutte. Syns det er så teit og spennende på samme tid. Jeg har jo sett på det i noen år no da, så skjønner ikke helt greia, jeg må bare forsette å se det jeg. Irriterende? Ja. Men sån er nå det når man er avhengig.

 

Nå er jeg nødt tilbake til matteverdenen, vi snakkes!

-Iselin<3

Hva jeg ser mest frem til nå

Dag 18.

Jeg ser frem til at sommeren nermer seg. For hver dag som går er jeg en dag nermere fri. Dette skoleåret har vert tøft på mange måter. Jeg ble syk, og var sykmeldt en periode. Jeg  mistet mange timer, som gjor at jeg kom langt bak forhold til de andre i klassen. Dette halvåret her har jeg virkelig godt inn for å jobbe hard. Helgene blir brukt til skolearbeid, ferier blir brukt til det samme. Jeg måtte jobbe hardt for å komme meg frem og få med meg alt det de andre hadde lært. Jeg jobber på, hver eneste dag. Jeg gjør mitt beste, alle har høye krav, og alle forventer like mye. Jeg er sliten. Jeg er skolelei. Jeg vet jeg må jobbe for å få de til, jeg må stå på som en annen idiot. Det siste dagene har jeg virkelig vært sliten, jeg har sovet 13 timer om natten, voknet opp og likevel føler meg trøtt. Jeg må ta meg selv i nakken og se fremover. Jeg klarer det om jeg vil! Og heldigvis er det bare litt over en måne til det er sommerferie. Og som jeg gleder meg! Jeg ser sån frem til skolefri, sommerdager, soling på stranden, slappe av og bare nyte sommeren og hver en dag! Ladde meg virkelig oppigjen til høsten! Jeg gleder meg, mye! :-)

 

248723_2131857699791_1346485671_3743664_138072_n_large
Av og til føler jeg det sån. Men da må man fokusere på hva man har fått gjort skikklig, og fått til bra. I stede for å grave seg ned for at man ikke fikk gjort alt man skulle. Det finnes en dag i morgen man kan gjøre resten på. Husk det! :-)

Lol-post-teenage-teenagers-posts-favim.com-403568_large- Iselin <3

Day 17.

En sang som passer humøret

Things just ain't the same. And I'm ready for change. Go on, begone, bye bye, so long...♥

 

- Iselin<3

Testing av Mascara

Jeg har brukt fire mascaraer i flere uker nå, får å finne ut hvilken som var best. Det jeg har lagt vekten på er hvordan den er å ta på, varigheten,  lengden den gir og hvordan den er på. Det fire som jeg har testet er:

 

Nr. 1 Max Factor Masterpiece 


Denne har jeg brukt i flere år faktisk. Veldig grei mascara. Super når du har liten tid, fort gjort å slenge på ett lag men vil du ha reslutalt trenger du flere lag for at den skal vises godt. Jen syns den ikke gir så god effekt som de andre gjør. Vippene blir ikke lengre, og fargen holder seg ikke helt utover dagen, den drysser litt. Børsten sprer vippene godt, mascaraen klumper seg ikke og er helt greit til hast noe som gir ett pluss! Men likevel havner den nederst på listen min.  Pris: 139kr

 

Nr. 2 Loréal Paris Lash Architect 4D


Etter reklamen skal denne mascaraen gi mye volum, veldig god lengde, klumper seg ikke og du får ett fint og gjevnt resultat. Ett intenst blikk rett og slett. Etter min mening stemmer dette ikke. Børsten "reker" og dette fører til at mascaraen klumper seg fort. Du må jobbe mye med den får å få ett fint reslutat. Men den er veldig bra om du har tolmodighet, og jobber grundig med den. Reslutatet holder en god stund, vippene blir lengre, men alt i alt så myster denne mye poeng ved all klumpingen. Denne havner på en 3.plass. Pris: ca. 175.kr

 

Nr. 3 Loréal Paris - Volume Million Extra Black


Denne macaraen kommer lett på en god, god andre plass. Jeg liker godt den brede børsten. Gummibørster sprer vippene veldig fint og klumper seg ikke. Denne trenger ikke flere lag får å få ett fint, gjevnt og bra resultat, den holder seg også lenge utover dagen uten å drysse. Jeg har bare positivt å si om denne, absolutt en favoritt! Pris: 169kr

 

Nr. 4 Artdeco
 
Alt i ett: volum, fylde, lengde, separasjon og bue. Ønsker du bedre resultat kan du påføre flere lag. Denner er min storfavoritt uten tvil. Mascaraen er helt topp, her får du virkelig all in one. Har bare positivt å si om Artdeco sin mascara og kommer på toppen av testingen min. Jeg annbefaler den til alle! Min favoritt! :-) Pris: Er ikke sikker på hva den koster men ligger på rundt ca. 150- 200krJeg har merket at det er stor forskjell på hvilken mascara du bruker. Bare se på bilde i venstre hjørne. Det er Nr.1 
Masterpiece fra Max Factor (den svake) og Artdeco All in One sin (den som viser mest) Så favoritten min er helt klart All in One fra Artdeco. Klar vinner!

Håper det falt i smak hos noen ;*

♥ Hva er din favoritt?

- Iselin <3

Jeg smelter.

Mom always said, climb the stairs of life and don't ever look back.

Aww. Jeg smelter. Jeg har verdensbeste mamma! Er ikke hver dag man får rosebukett. Dagen min ble plutselig hundre ganger bedre. Jeg føler meg heldig som har en så fanstastisk mamma!
Nå skal jeg forsette daten min med min elskede mattebok. Siden det er tentamen på mandag er det bare å jobbe! Vi skrivest! :*

 

-Iselin<3

hits
DESIGN > REDIGER > MALER > innlegg:Jeg smelter. (pettrolina)