pettrolina -

I just want to sleep...


I ♥ sleeping, because dreams are better then reality.


Sleeping is my drug, my bed is my dealer, and my alarm clock is the police.

Er utrolig trøtt og sliten om dagen, har ikke overskudd til noe. Ser virkelig frem til en med uke fri. Det trengs!

Fake is the new trend...


Fake friends are no different than shadows, they stick around during your brightest moments, but disappear during your darkest hours.


Fake friends believe your fake smile, true friends see the tears your hiding inside.

- Iselin <3

Love keeps us going, when everyting else stops moving.

I går hadde jeg en ekte kosedag. Oppe tidlig, gikk tur, spiste en god frokost med verdensbeste pappa og verdenssøteste dame. Dagen gikk til avslapping, kose seg i pysjen, power nap på sofaen, gå enda mer tur, leke med bikkja, spise pizza, dusje og stelle seg, dra på kveldstur og tok med kjæresten hjem. Her satt vi og pratet lenge, koste oss og lo. Jeg kommer ikke over hvor dårlig humor jeg har. Og hvor morsom kjæresten min er. Jeg elsker virkelig når han prater rett fra hjerte, er super ærlig og prøver så godt han kan på å være seriøs. Han satt lenge og ramste opp ting som gav han sommerfølelse. Herreguuud så jeg lo! Kom på det mest rareste tingene! Jeg kan ikke annet en å le, han er så søt! Jeg har virkelig hatt en fin helg. Har du?

-Iselin<3

I understand it's an addictionEverybody smokes! Models, actresses, everyone! Don't they realize that it's gross? I understand it's an addiction, but it still pains me to see my friends do it.


Pink- Iselin <3

A perfect day is...

A perfect day is when the sun is shining, the breeze is blowing, the birds are singing, and the lawn mower is broken.♥


Den følelsen av å våkne av sola varmer opp hele rommet, og skinner over hele bygden. Den følelsen av at våren er kommet. Den følelsen av å vokne med sin bestevenn hoppende opp i sengen for å slikke deg i ansiktet og vil ut på tur. Følelsen av å vokne med ett smil. -følelsen av lykke i kroppen.


Jeg sovnet på sofaen i går sammen med verdenssnilleste hund, Shiba. Og voknet selfølgelig av en overlykklig bikkje som ville ut. Klokken var ikke mer en litt over 9. Men jeg kunne ikke dy meg, hun var så glad. Jeg hoppet opp i skona, tok på bandet og gikk tur en haltimestid, i pysj, bobblejakke og morgentryne. Med ett stort smil! Åhh jeg blir så glad av denne bikkja!♥


At våren er komt, gjør noe med hele meg. Jeg blir så glad, innvendig og utvendig. Alt blir så mye bedre med vår. Det gjør noe med alle oss mennesker. Vi er mye mer i møtekommende, det meste blir positivt, alle hilser, smiler, ler og koser seg. Alt det positive kommer frem, etter en mørk vinter.På tide å pakke bort, vinterklerne, boblejakken, og gå til innkjøp på nye, fine vårklær. Ikke minst å begynne å reise og oppleve verden. Ohh jeg gleder meg til flere slike dager!


Be like the flower, turn your face to the sun.♥

- Iselin <3

Black & White- Iselin <3

Day 10 ? Profilbildet mitt på facebook


Dette er den søteste jenta jeg vet om. Den bestevennen man kan få. Det fins ingen ting negativt med denne jenta her. Hun ser alltid det gode i alle mennesker. Hun er inspirerende, søt, hærlig og ikke minst fin. Hun eier en utstrålig uten like. Jeg har de beste minnene, opplevelsene, latterene, lekene, hytteturene og reisene med denne jenta. Mange flere minner skal det bli, jeg gleder meg. Astrid er virkelig en person jeg beundrer på alle måter. God jente tvers gjennom♥

- Iselin <3

En sang som får meg til å gråte.

Dag ni. En sang som får tårene mine til å trille ned over kinnene. Som får alle minnene frem. Som setter spor i kroppen min. Sangen som jeg aldri glemmer. Sangen som forteller meg en historie jeg ikke vil huske. En sang som treffer meg i hjerte. En sang som får frem den svake siden av meg. Sangen jeg hører når jeg er nede. Sangen som allikavell gir meg noe.

musicnodes
Shontelle: Impossiblemusicnodesmusicnodes
Maria Mena: My Lullaby, Enrique Iglesias: Ring My Bells

- Iselin <3

Dagens lille utfordring.

Dag 8. Bilder av deg som liten.

 Som liten vil jeg påstå jeg var en englunge uten like. Snill, og bli hele tiden. Ok, ett bilde sier vell mer enn tusen ord. Her ser det ut som jeg har en syk plan. Skikklig rampejente med andre ord. 


Men se her, jeg var jo faktisk ganske snill da, i hvertfall det jeg liker å tro. Var også veldig glad i brødrene. Husket at jeg alltid var med og lekte sammen med de, bygde lego hele tiden. Og Kaptein Sabeltan var konge på havet, noe han er forsatt uten tvil!♥


Jeg elsket å være ute sammen med bestenaboen, Kristian. Vi har så mange gode minner ilag! Jeg ler bare tanken på barndommen med han. Som du ser på bilde hadde vi det alltid gøy ilag.

I miss when I was little girl, and didn't care about my weight, clothes, or hair, I just did what made me happy♥

hits
DESIGN > REDIGER > MALER > innlegg:Dagens lille utfordring. (pettrolina)