pettrolina -

Vinterferien min er over..

Ferien har gått sjukt fort! Det gjer vell alle feriar? Men no er vinterfeiren over, kunne godt tenkt meg ei veke til, hehe :-) men sån er ikkje det. påan igjen i måra då skulen begynde for fult, haha.  Syns det er trist! Så eg ser verkeleg fram til neste ferie! dette skal bli kjekt! woohooo :-)

Døgnrytma er ikkje noko å skryte av nei. Den er heilt snudd og på jorde. hehe, sån går det. Så blir spennande å sjå om eg rekk bussen i måra og om eg verkeleg klare å stå opp og komme meg inn igjen i normal rytme. Så no skal ikkje eg tyte meir og tar derfor natta. :-)


Eg må alltid øydelegje bilder eg, hehe.. synest det er så kjedlige med normale bilder.
Så synest dette bilde passar bra til å få opp humøret på ein søndagskveld når ferien er over. :-)

God natt  mine kjære leserar :*

♥P


Gull!!!<3

Konge Petter Northug!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥P


Pepperkakehjerte!

hey hoi! :-)

I dag vakna eg kl halv tre, sjukt! Det er skule i morga korleis skal det gå? nei og nei. Fleire enn bare meg som har mysta døgn rytma?

Kristian kom på besøk, så no sit vi her å spise pepperkake-hjerter og ser på OL. Og høyre på alt drit som kjem ut av munnen hannas! haha!! :-D kan komme med nokre gull korn som har komt ut av han på den vesle tida:
Her kjem eit godt døme :-)- Kristian kva syns du om dinna skoen her?
- Ehh, eg syns den var litt for lys til å vere raud.
- Kva?
- Eg likte ikkje heilt den lyse raud fargen der.
- Kristian det heite rosa?!
- HAHAHAH!! XD

Snakk om fargeblind her du :-)
Her er vertfall ein som gler seg til skulen i morga!

NOT! ;-)

♣ Ser du OL?
♣ Har du nokre gullkorn?

Bloggast ;*

Vennskap er noko av det beste som finst!<3

Vennskap er noko av det beste som finst♥
Verdens beste vennar♥Vurdering av blogg, på to forkjellige måtar....

Eg har vert inn på alle bloggane som har meldt seg på og sett på dei, og seffølgeleg lest. Mange bloggar er bra og eg kan garantere eg kjem tilbake! :-) Det var ikkje lett å velge mellom. så eg trakk. Denne gangen blei det:
http://kamillalf.blogg.no/  og http://amandras.blogg.no :-) Så da setter eg i gang på min måte :-)

Design: Det er vel noko av det første folk legg merke til ved ein blogg. og headeren seffølgeleg. Men eg tykjer du har eit heilt enkelt og greit design. Det passer godt til headeren din, og menyen under.  Headeren er heilt enkel og grei. Har men både bilde og tekskt, bra! Og den passar til tida vi er i no det er fint!

Innlegg: Du blogger ofte, also 2-3 innlegg kvar dag. Du har også med bilder i alle innlegg. Men kanskje nokre er dei same? men det går fint. Du skriver bra, og utgjer dine meiningar og dine opplevelsar med vennar. Du har også en del outfit bilder, og det lika vi! Du har en og  videoblogg og det er jo alltid morsomt! Stå på! :-)

Samansatt: Alt i alt tykjer eg bloggen din er bra! og likar bloggen din. Men for og pirke litt synest eg designe er kanskje litt kjedligt. men det passar fint saman så det er jo fint! men kanskje det hadde blitt litt beire viss ein hadde litt meir fargar? men det er mi meining. :-)
om eg måtte sette kakrakter på bloggen hennar, ville eg gjett ho ein god 4! :-)
Blogg nr2.


Positive ting:
♥ Nydleg header
♥ Fin kombinasjon med både fargar og anna.
♥ Designe passar bra til headeren.
♥ Du har har med bilde i alle innlegg.
♥ Bloggar ofte, og kommenterar andre blogga.
♥ Du kjem og med musikk tips i ny og ne. Bra!
♥ BRA utvikling!

''Negativte'' ting:
Andrine du er ei herlig jente med mykje latter og glede.
Men kor i alle dage blir det av video bloggane dine? Eg ventar på den enda!♥
Skulle ønske du hadde mykje mykje mykje meir av sånt!

Alt i alt: Du veit sjølv eg er ein fast lesar. Og føller med på bloggen din kvar dag. Eg har bare sett ei stor utvikling! og synest du er blitt betre og betre, du skriv bra og gjer slik lesarane dine vil følgje deg vidare! :-)
Om eg må setje karakter på bloggen din vel eg og setje en strek 5'ar. Eg diggar bloggen din, rett å slett♥
♣ Kva tykjer du om vurderinga mi? burde eg gjere dette fleire gangar?
♣ Kva måte likte du best?♥P


Eg vil vurdere DIN blogg! :-)

Eg har nettopp spist taco, og da fann eg ut at  eg har lyst å vurdere din blogg! :-) så er bare å legge igjen blogg adressa di om du vil eg skal vurdere bloggen din! :-) Det hadde vert kjekt! :-) Eg har aldri vurdert ein blogg før, så dette blir både spennandes og morsomt! :-)
♣ Husk å legg igjen blogg adressa di da :-)?

Dette blir kjekt! :-)

Irreterandes at ting ikkje kan bli som eg vil!

God dag kjære leserar! :-)

I dag hadde eg kjepe lyst til Dalen å stå på ski. Så eg hadde sotte vekker-klokka på 9. og hadde håpt å fare inn, men neida.  Eg har ikkje høyrt noko vekker-klokke. Eg har vist skrudd den av i søvne. he-he-he det er så typiskt at eg blir gal!  Så eg vakna i 2 tida eg. Eg som hadde planar om å vakne klokka 9. men det kan eg bare sei at da kan ikkje ein vere vaken til 4 heller. Men det er vert å prøve, ha-ha-ha! :-)

Så da var det ikkje noko anna enn og gjer enn å finne på noko anna. Sida eg sto opp i dag har eg holt på med designe på bloggen min, fiksa litt på det og styrt. Er ikkje heilt fornøgd enda. Men så får eg ikkje til den domme headeren! Den vil aldri bli som eg ønskje! Fått inn så fine headerar eg har lyst å bruke. men tipp kva som skjer, jo av ein lanna tåplig grunn blir bildene enormt u-klare. Dette er TRIST!

Denne søte jenta her:

lagde en fin header til meg. Tusen takk søta!♥ :-)

Og denne skjønne jenta her:

Lagde en kjempe søt header også! Tusen takk♥ :-)

Og denne utrulige jenta her:

har også lagda headera til meg! Tusen takk kjære deg!♥ :-)

Men som sakt har heile blogg tingen svikta meg, så alle bildene blir skikkeleg uklare, og kan ikkje brukast.. TRIST!!!
Vurdera å slå opp det gode vennskape eg har med bloggen, viss ikkje blogg tingen har tenkt å fiskse det. så eg kan bruke dei fine headerne dei søte jentene har lage til meg! :-)

Eg sette UTRULIG stor pis på at dokke virkleg gidd å gjere noko så søtt! Tusen takk jenter!♥ Dokke er MEGA søte!♥♥


♣ Har du også vurdert å slå opp vennskapet med blogg, sida det ikkje vil fungere slik du vil? :-)

♥P

Lytt til hjartet..

uansett kva...


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Følte meg som ei prinsesse da kelnaren i dress...

No skal du få høyre kvifor eg tykjer at kelnaren var søt. he-he :-)  For da eg stod ned på butikken i lag med Håvard, Fridjon og Marita fekk eg ein tlf om at vi måtte til Måløy. Vi skulle nemmleg ha pizza til middag/kvelds, sida det er fredag pleier vel ein alltid å ha noko godt, eller kva?

 Tilbake til tema. snakk om tema skifte her da. haha, men eg held meg til same tema ja. Ja, da eg kom inn på resturanten i den knall rosa jakka mi, og det blonde krøllete håret, (sida eg sov med flette i natt.) og sat meg på stolen med disken og smilte tilbake til mannen i dress som smilte sån bak disken. .  Han snudde seg og henta noko og tok meg i handa og gav det til meg.
       - Etter middag, okey? (Stort smil)
       - hehehe okey, takk! (Enda større smil)JO tipp kva eg fekk! Eg fekk ein knall rosa kjærleik på pinne som sto i stil med jakka mi! Woohoo. Kor søtt er ikkje det når ein kelnar gjer ei jente på snart 15år kjærleik på pinne. Ha-ha-ha eg er så stolt liksom! har aldri vert der før, så måtte sitte med han i fleire minutt og prate om forskjellige resturanta i Noreg, og der sat eg og bare tenkte hahah!!Han begynte også å babble om at det var lett å myste kundar og vanskeleg å få dei tilbake. Og måtte ikkje myste oss som kunda. haha! eg ler enda! men for ein kosleg mann da! aldri sett før, får kjærleik på pinne og ein lang prat på ein halv time før eg skal hente det eg virkleg ventar på. hehe, søtt kva?

♥ Har du opplevd det same før?


Veregod  for drama marita:)

♥P

Frokost på senga!

I dag blei eg vekt i halv 1 tida med frokost på senga. På menyen var det skjeve med kokte egg og berlina bolle med deilig bringebær sylte i(♥) og seffølgeleg appelsinjuice! Kan det bli betre? Tvilar eg på!
Resten av dagen har eg vert i Måløy. Så kom Marita på besøk, etter ei stond for vi ut til Håvard og Fridjon. kjekt! :-)
Er ikkje min frokost, men fra google. Men dette fekk eg på senga i dag.♣ Får du frokost på senga?

hits
DESIGN > REDIGER > MALER > innlegg:Frokost på senga! (pettrolina)