pettrolina -

What Every Girls Wants to hear...

 My best weekend!

I dag tidlig trodde jeg ikke mine egne ører, da pappa kom inn døren og vekte meg og sa: -Iselin, her er besøk til deg. Jeg bare dro dynen min over hode får å sove videre. Det var får å si det sån umulig når to fnisehøner stikker hode inn på mitt rom og ser en sovende Iselin i koma. Det de gjor var å røsket av meg dynen, og gikk på kjøkkenet for å lage frokost. Wow, sørvis. (Til alle dere som tror jeg ikke blei glad siden jeg dro dynen over meg og la meg til å sove igjen er dette feil. Når to søte jenter som dette dukker opp kl hal 2 på en søndag, gjor bare dagen tipp topp!)

Etter jeg fikk stelt meg litt, satt vi timesvis og bare pratet. Når tre gode venniner prater sammen flyr tiden! Det gjore den også i dag. Får å gjøre noe koslig lagde mamma kakao m\krem og stekte boller til oss. Noe jeg setter utrolig pris på. Mamma er toppen! Så før frøknene dro, fikk jeg stappet i dem boller, kakao og en god dersj med latter\kos. Utrolig koslig dag! Jeg må takke dere søtiser som gjorde alt dette av bare en vist i går kveld. Jeg tar aldri ting bokstavlig. Men her etter gjør jeg, hehe!


a sweet kiss♥


Søtiser♥


MMmmmmMMmm♥


Jeg ble så rørt og glad av de nydlige jentene! Jeg må innrømme at en tåre eller to falt!♥


Kooos!


My bestgirls!

Den siste tingen jeg vil gjør er å takke disse to sukkersøte jentene for en hærlig helg!♥ ilu!

KLEM Iselin :*

Det er godt å ha en pappa...
Som du kan stjere store, gode, tjukke gensere i fra. På sånne dager som denne, når jeg ikke er heilt i form.

...

 

 

Feil trinn som man lærer noe av kan være verdifulle.

 

Hva er egentlig en ekte venn?

Vennskap er ikke bare ett ord. Vennskap er ett forhold mellom personer som er bygd på tillit og kjærlighet. Alle trenger noen på sin side av og til. En person som støtter og trivest i ditt selskap er viktig. Men hva kan man egentlig kalle en god venn?

Jeg tenker på dette ofte. Over alt i dag, er det snakk om venner. Venner gir bedre helse, venner betyr mer for helsen enn ekteskap, man lever lengre med gode venner, mener forskerene. Jeg har troen på dette. Spesielt i ungdomstiden da er venner det viktigeste!Men hva er egentlig en ekte venn? Jeg spør meg selv dette spørsmålet ofte kanskje litt for ofte, hver måne, hver uke, hver dag. En venn i mine øyne er er person du kan le med. Humor er noe av det viktigeste synest jeg, kan jeg ikke le, har jeg det heller ikke bra. Man trenger også en bestevenn man kan snakke med, en man stoler på og ser opp til. Kunne ha en diskusjon og være uenige er helt greit, men man må kunne klare å holde hverandre i hånden og være verdensbeste venner for det om. En ekte venn gir positiv energi til deg. Når du er alene og smiler for dei selv, da er du lykklig. Lykke finner du i personene rundt deg.Å omgi seg med personer som gir deg negative tanker og tapper deg for energi, er ikke bra. Etter min mening gjør ikke ekte venner sån. Men av og til kan man begynne å lure. Ting skjer og nye skuffelser dukker opp. Ekte venner skal godta deg for den du er, og ikke for den du bør være. De skal støtter deg og vise sin kjærlighet og tillitt for deg, og ikke minst tar vare på deg. Jeg har bare en ting å si: Love the people who treat you right, and forget about the ones who don't!♥Hva er ekte venner for deg? 

Jeg gleder meg til lysere tider.

Jeg er verdens dårligeste blogger, jeg vet. Sier ynnskyld gang på gang, men ingen forandring. Hmm, hva gjør vi med det? Vi glemmer hele greia og snakker om noe annet. Foresten, er det bare jeg som fryser meg i hjel om dagene? Der er drit kaldt. For meg kan snøen her i Holvik bare forsvinne mens fine været og varmen kan komme fram. Jeg vil ha vår, jeg vil ha lysere tider. Jeg vil se blomstrene komme, fuglene sitte på terrassen min, synge om morningene, sykle på ettermiddagene og ikke mins gå med vanlige klær uten å fryse meg i hjel. Kjære vår kom fram...
Til verdensbeste!

Gratulere så masse med dagen til verdensøteste venninde, nabo, familiemedlem, bestevenn!♥


Tenk at denne jenta her er blitt fjortiz.

Egentlig er det ganske så rart. Jeg husker alle gangene jeg ventet på at Camilla skulle komme i barnehagen og leke med meg. Og alle gangene vi var sammen etter skoletid. Alle hytteturene vi har vert på. Alt morro vi gjor når vi var mindre. Kunne leke i flere timer med barbie dokker uten å gå lei. Vi gjorde alltid noe morsomt, vi skrattet og hadde det super gøy. Husker det som om det var i går! men i går var hun ikke fem år. Det betyr bare en ting, jeg har så utrolig mange gode, gøye, spennende og kjekke minner med denne jenta. som alltid blir husket! Jeg må bare si at bedre jente enn dette skal man lete lenge etter! Hun er verdensbeste! Alle som kjenner denne jenta skjønner hva jeg snakker om, difor trenger jeg ikke si så mye for at dere skal forstå hvor mye hun betyr. For det er skrekklig mye! Jeg gleder meg til mange, mange, mange gode minner i framtiden, ILU bestevenn!!!♥

 

Håper du har hatt en fantastisk dag Camilla!♥

 

 

Hytte-KOS med god gjengen!

Fredag etter skoletid var baggene klare, folkene på plass og bilen full. Vi rettet nesene mot Stryn der vi skulle kose oss skikklig en helg. Vegen inn er det ikke mer å sei enn at vi satt veldig trangt, men holdt mote oppe. Da vi hadde tuslet gjennom snøkaoset for å komme oss opp på hytten, med 1meter snø rundt bena var vi så å si veldig gira på å kaste oss uti snøen.Vi hadde en utrolig gøy fredagskveld både med skattejakt med skoene mine, kort spilling, fnising og mye anna morro.

Lørdag kl hal11 kom min galne mor på dørene der hun ropte og skrek for full hals, mens hun slo to pannelokk i sammen: ''På tide å stå opp, det er frukost!'' Vi holdt på å tørne hele gjengen så det var ikke noe vits å drage dynen lenge over hodet, det var bare å dra det trøtte tryne opp. Etter frukosten drog vi i Stryn og shoppet litt. Resten av kvelden var vi sammen med Astrid og bare koste oss. Søndag var det hjemreise og jobb for tur. Så må jeg si, det var så koooos å se min søte hyttenabo igjen, har ikke vert med henne på flere år føler jeg. Vi skrattet og lo da vi tenkte tilbake på alt tull vi hadde gjort i barndommen. Det var super koslig! Rett og slett ett stort savn♥

(blogg.no er ikke på min side i dag, så jeg får ikke til å laste opp bilder her. Får gjøre det i mårgen. Sorry)

Men nå ska jeg legge meg. God natt :*

 

Just say..Hundred reasons to cry...

hits
DESIGN > REDIGER > MALER > innlegg:Hundred reasons to cry... (pettrolina)